Grupul internațional de laboratoare Synlab oferă servicii medicale premium, la Palas Iași

grup-international-laboratoare-synlab-servicii-medicale-iasi-palas-centru-romania-united-business-center-afis-reduceri-2013De joi, 15 august 2013, oferta de servicii medicale oferite la Palas va fi completată de Synlab, un laborator modern pentru efectuarea analizelor, situat la parterul clădirii de birouri United Business Center 1, de pe strada Palat. Synlab face parte din grupul internaţional de laboratoare cu acelaşi nume, cu sediul central în Germania, având puncte de lucru în ţări precum Marea Britanie, Austria, Elveţia, Slovenia, Croaţia, Italia, Polonia, Emiratele Arabe Unite etc.

În prima lună de funcţionare, Synlab le oferă clienţilor săi un cadou, constând într-o reducere de 10% la toată gama de analize medicale şi un pachet gratuit pentru screening-ul tulburărilor metabolismului glucidic şi lipidic.

În laboratorul Synlab de la Palas se pot efectua peste 5.000 de tipuri de teste, la preţuri competitive. Gama analizelor medicale cuprinde domenii precum biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, serologie, alergologie, bacteriologie, parazitologie, micologie, citologie, biologie moleculară, oncologie moleculară, genetică umană şi toxicologie. Printre analizele care pot fi solicitate, se numără cele de rutină, screening-ul nou-născuţilor pentru depistarea defectelor metabolice congenitale, teste de intoleranţă alimentară, precum şi screening-uri cu acurateţe foarte ridicată pentru depistarea diverselor maladii.

Prin metodele și modul de lucru impuse de procedurile specifice, Synlab respectă aceleaşi standarde de calitate și performanță ca în locațiile internaționale unde este prezentă compania. În România, Synlab mai are deschise laboratoare la București şi Cluj-Napoca.

INFO

www.synlab.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Grupul internațional de laboratoare Synlab oferă servicii medicale premium, la Palas Iași”

 1. DORINA says:

  SANT DIN ARAD …SI DUPA MULTE CAUTARI AM GASIT ACEST LABORATOR DE CARE SANT FOARTE MULTUMITA . PRETURILE SANT FOARTE REZONABILE CHIAR SI PENTRU ANALIZELE PRELUCRATE IN GERMANIA . SUCCES SYNLAB BUCURESTI ! DORINA

 2. buhnea maricica says:

  Buna ziua,
  Este buna initiativa dvs, am incredere in lab.Synlab de aceea, va rog, sa-mi spuneti ptr analiza glicemiei daca se fac programari si daca trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie.
  Multumesc!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va rog sa adresati aceste intrebari laboratorului Synlab. Numarul pentru programari este: 0372 784342. Accesati si Synlab pentru informatii suplimentare.

Scrie un comentariu: