Swimathon Iasi – Lucrurile se misca. Daca faci valuri

Afis Swimathon Iasi

Swimathon este o platforma de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala. Organizat sub forma unei competitii de inot, Swimathon ofera iesenilor un cadru inedit de implicare: pe site-ul oficial, http://www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/, fiecare isi poate alege o cauza cu care se indentifica si pentru care se angajeaza prin formularul online sa plateasca o suma pentru fiecare tura de bazin. Apoi, pe 6 iulie sustinatorii isi incurajeaza inotatorii sa realizeze cat mai multe lungimi de bazin si afla valoarea finala a contributiei lor.

Daca o persoana va da 1 leu pentru o lungime de bazin si vor fi 20 de ture de bazin inotate, suma finala cu care va contribui este 20 de lei. Iar daca le-a vorbit despre Swimathon celorlalti si i-a convins sa se implice, cei 20 de lei se vor inmulti! Scopul Swimathon este sa creeze oportunitatea pentru cat mai multi ieseni de a se implica activ in sustinerea cauzelor locale, oferind pentru implementarea acestora o suma de bani.

Swimathon este ca o fantana a dorintelor, cu singura mare diferenta ca aceasta fantana strange banii pentru dorinte – cauzele comunitatii, si le si indeplineste. Fiecare poate contribui cu o suma la alegere la sprijinirea cauzei de suflet, si le poate spune si celorlalti. Pentru ca din putin se poate face mult, iar o idee poate deveni realitate.

Evenimentul, cu traditie atat in tara cat si in Europa, va avea loc vineri, 6 iulie, intre orele 15:00 -18:00, la Ștrandul Municipal si anticipam ca va mobiliza peste 40 de inotatori si 1000 de sustinatori, care impreuna vor contribui cu peste 34000 lei la implementarea a 12 proiecte de interes pentru comunitate” – Alina Avatamanitei, coordonator eveniment.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au inscris 5 ONGuri iesene – Asociatia de Alumni AIESEC Iasi, Asociatia Mai bine, ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA), Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Solidaritate si Speranta – si 3 initiative – Atelierul Parintilor, Colegii lui Stefanut, Upside Down – iar Fundatia Comunitara Iasi a inscris 3 fonduri si 1 program.

Swimathon Iasi 2012 este organizat de Fundatia Comunitara Iasi cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si inclus in calendarul „Iasi – oras european al sportului – 2012” , anuntandu-se a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptul sau filantropic si competitional.

Partener principal Swimathon Iasi este Tester Casa Auto Iasi.

Evenimentul este sustinut de Magic FM si partenerii media Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Evenimentul, Radio Romania Iasi, inoras.ro, Glare si Cronica de Iasi.

Partener creativ: Namogo

INFO

www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.fundatiacomunitara.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: