Swapping is the new Shopping!

Uite-te in dulap si adună tot ce-ti place, dar te-ai plictisit, ce e frumos – dar ai schimba cu ceva la fel de frumos, tot ce ai da unei prietene pentru altceva la schimb. 🙂

Cafeneaua Maideyi va invita la prima editie Summer Swap ce va avea loc duminica, 9 iunie, in intervalul orar 10:00-19:00. Evenimentul se doreste a fi primul dintr-o serie de evenimente de acest gen: SWAP, ”Swapping is the new shopping” fiind sloganul sub care acestea se vor desfasura in cadrul Maideyi. Participantii vor schimba diferite obiecte, fara a vinde sau a cumpara, practic, nimic.

Pe 9 Iunie va fi o editie dedicata doamnelor si domnisoarelor: la Summer Fashion Swap participantele vor putea schimba haine, pantofi, posete, accesorii sau bijuterii.

Inscrierile au loc zilnic la Cafeneaua Maideyi – in Copou, strada Lascar Catargi nr. 37. Data limita a inscrierilor este 5 Iunie. Taxa de participare este 10 lei, in schimbul căreia participantele vor primi un voucher de consumatie.

Dacă prima editie va fi una exclusiv feminina, editia a doua va fi dedicata tuturor pasionatilor de obiecte vintage. In cadrul ”VINTAGE Summer SWAP” se vor putea schimba carti, discuri, ceasuri, accesorii sau obiecte deorative.

Numarul minim de produse pe care trebuie sa le aduci la Swap este 4, iar numarul maxim 20.

INFO

Cafenea Maideyi

Str. Lascar Catargi, nr.37
(Copou, vizavi de Spitalul de Urgente Sf. Ioan)

www.maideyi.ro

www.myday.ro

www.facebook.com/maideyi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: