Sute de tineri și adulți au venit duminică la preselecțiile Vocea României!

Caravana Vocea României a ajuns ieri în cel de-al treilea oraș, la Iași, unde moldovenii au venit să demonstreze că doar vocea contează! Tinerii și adulții din Iași, dar și din localitățile din apropiere sau din Republica Moldova au petrecut o zi cu cântec la preselecțiile celei mai bune competiții a vocilor și au încercat să demonstreze că vocea lor poate întoarce scaunele antrenorilor.

Aliona Munteanu

Aliona Munteanu și Ioan Bîgea, foști concurenți Vocea României în sezonul patru, au venit duminică să-i încurajeze pe cei înscriși în competiție și să le împărtășească din experiența lor de neuitat.

Vocea României a fost pentru mine o terapie muzicală, psihologică chiar, care m-a ajutat să mă descopăr și mai mult. O experiență pe care ar trebui să o încerce fiecare. Le doresc mult succes celor care acum fac cunoștință cu fenomenul Vocea și să aibă multe surprize frumoase în relația cu acest superb proiect.”, a spus Aliona.

Ioan Bîgea a completat plin de entuziasm: ”Pentru mine, experiența Vocea României a fost mult mai mult decât o rampă de lansare. A fost un restart al vieții mele, o ocazie unică de a mă face auzit și de a-mi îmbogăți palmaresul muzical. Credeți în voi și doar așa veți fi VOCEA! Pentru că VOCEA schimbă destine, schimbă vieți!”.

Ieri, Hotelul Unirea din Iași a fost luat cu asalt de sute de persoane trecute de 16 ani, care au venit pline de încredere și ales melodii dificile, care le-au solicitat calitățile vocale. Cei care au venit la audiții au repetat în permanență, au fost plini de energie, s-au împrietenit și au arătat că muzica îi face fericiți.

Preselecțiile Vocea României continuă weekendul aceasta, la Cluj, la hotel Golden Tulip Ana Dome, începând cu ora 09:00. Toți ardelenii sunt așteptați duminică, 13 martie, să demonstreze că ei sunt Vocea!

Arată-le tuturor că doar vocea contează, înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro și vino la audiții, impresionează și fii cel care ajunge pe scena vocilor și întoarce scaunele tuturor antrenorilor!

INFO

vocearomaniei.protv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: