Sustine si tu ”Copil pentru copil”, proiect inscris in ”Cros pentru scoli”

copil-cros

Grupul de inițiativă „Un nou început” a înscris la „Cros pentru școli” proiectul: “Copil pentru copil”, un proiect umanitar prin care 6 elevi al Colegiului “Costache Negruzzi” doresc să ajute copiii preşcolari ai Gradiniţei din Satul Bălteni, com. Probota, Iasi. Acesta este un eveniment sportiv de strângere de fonduri, ce va avea loc pe 10 mai, la ora 11.00, din faţa Stadionului „Emil Alexandrescu”.

Prin acest proiect elevii Colegiului ”C.Negruzzi” își propun să ofere materiale didactice, de birotică și consumabile grădiniței din satul Bălteni, comuna Probota, Iași. Află mai multe detalii despre acest proiect accesând link-ul: crospentruscoli.ro/detalii_proiect  sau puteţi accesa pagina de Facebook „Copil pentru copil”, site-ul „Cros pentru şcoli”, site unde este proiectul înscris  sau puteţi suna la numărul de telefon 0723.499.840 (Cătălina).

Dacă vrei să le oferi copiilor de la grădinița din Bălteni, comuna Probota acces la materiale didactice necesare procesului educațional atunci înscrie-te ca SUSTINATOR prin completarea formularului de aici: www.crospentruscoli.ro/sustinatori.php. Puteti alege sa sustineti una dintre urmatoarele persoane care alearga pentru acest proiect: Rusu Paula-Gabriela, Potolinca Alexandru , Gavril Alexandra-Dumitrița, Hugeanu Felix, Burlui Lorena, Maier Ana Maria, Tanase Camelia, Tanase Petru Nicolae, Filip Beatrice,  Filip Alexandru , BARBOSU ANA , Nichifiriuc Matei , Samson Mihai , Teodorescu Alexandru , ciornea alexandru Rotariu Ana-Maria , avram matei-gabriel , AVRAM MARIA , Nita Alina ,      Maier Vasilica , Anghel Irina, Rotaru Suzana , Veziniuc Nicoleta Loredana.

Oricine doreste sa vireze o suma de bani catre proiect, in vederea sustinerii achizitionarii materialelor didactice necesare, poate dona CASH –  pe baza unei chitante, BANCAR ( contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala ”Al. I. Cuza”, Iași – cu mențiunea echipei sau proiectului susținut. Codul fiscal este 30253005) sau ON-LINE –  cu cardul. Pentru mai multe detalii: 0723.499.840 – Catalina.

DESPRE

Cros pentru şcoli este un eveniment sportiv ce are drept scop strângerea de fonduri și investirea acestora în dezvoltarea comunităţilor şcolare. Prin implicarea în acest proiect, elevii, părinții și profesorii au posibilitatea să lucreze împreună la identificarea nevoilor comune și relevante pentru comunitatea școlară pe care o reprezintă și pot prelua iniţiativa soluţionării acestor probleme, printr-un mecanism atractiv, dar mai ales eficient de a strânge bani.

Mecanismul este simplu, împărțit în trei etape esenţiale: înscrierea proiectelor, înscrierea alergătorilor și înscrierea susținătorilor. Banii strânși vor fi folosiți pentru a susține cauzele și proiectele înscrise în competiție. Fundația Comunitară Iași (FCI) se angajează să colecteze sumele de bani mobilizate, din care va reține un procent de 5% pentru costurile de organizare. În baza unui contract de finanțare, se asigură că aceste sume ajung la cauzele și proiectele înscrise în concurs, apoi monitorizează implementarea lor şi evaluează rezultatele, pentru a le transmite donatorilor.

INFO

www.facebook.com/Copil-pentru-copil

www.crospentruscoli.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: