Sustainability Education Program

Sustainability Education ProgramSEP – este un proiect la nivel national desfasurat in perioada 24 aprilie – 20 mai 2010, adresat studentilor de orice pregatire sau varsta.

La nivel local, proiectul va fi organizat de AIESEC Iasi sub forma unui program de training-uri si workshop-uri si va aduce impreuna 160 de studenti si 4 traineri internationali(din Germania, Rusia si India) intr-un mediu interactiv si multicultural.

SEP isi propune sa ofere studentilor cele mai bune oportunitati de invatare pe 5 arii de interes, anume: Dezvoltare Durabila, Schimbari Climatice, Probleme Sociale, Responsabilitate Sociala Corporativa si Responsabilitate Personala.

Pe parcursul unui weekend, grupa de 40 de studenti va urma training-urile tinute de tineri reprezentand alte culturi si va participa la workshop-uri tinute in diferite locatii precum Gradina Botanica.

La sfarsitul programului, participantii vor primi o diploma de recunoastere oferita de Royal Bank of Scotland si vor concepe in echipe de cate 4 un proiect legat de unul din cele 5 domenii studiate, cele mai bune 8 proiecte fiind premiate.

Participarea este gratuita.

Inscrierile se fac pe site-ul http://sep.aieseciasi.ro pana pe data de 22 aprilie 2010 inclusiv.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: