Suspans in grupa B a Campionatului Universitar de Minifotbal

Ajuns la cea de-a IV-a editie, Campionatul Universitar de Minifotbal organizat de Asociatia Student Sport, se apropie de sfârsit. Cea de-a V-a etapă a grupei B va avea loc joi, 10 aprilie, la baza sportivă a Universitatii „Gh. Asachi”, în campusul din Tudor Vladimirescu.

Universitătile din zona Moldovei vor disputa meciurile ultimei etape, după următorul program:

  • 17:00 – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” vs. Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicină Veterinară din Iasi
  • 18:00 –   Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” vs Universitatea de Medicina si Farmacie, Iasi
  • Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava – stă

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a reusit să-si asigure calificarea la turneul final, ce va avea loc în perioada 4-7 mai, la Brasov. Meciul decisiv pentru a doua echipă calificată se va da între Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” si Universitatea de Medicină si Farmacie, echipe aflate la egalitate de puncte în clasamentul grupei.

Anul acesta, în cadrul Campionatului Universitar de Minifotbal au fost angrenate în total 23 de universităti din întreaga tară. Cele mai bune opt echipe vor fi prezente la faza finală pentru a-si disputa titlul de campioană universitară.  Turneul final se anuntă a fi o competitie acerbă întrucât primele două editii ale campionatului au fost câstigate de echipa  Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar vicecampioana anului 2013 a fost numită echipa Universitătii Tehnice „Gheorghe Asachi”.

Campionatele Universitare sunt organizate cu sprijinul sponsorilor si partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Agentia Natională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, eCopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, Phillips, DAC Constructii, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului Bucuresti, Proedus, Federatia de Minifotbal, Federatia Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, si al partenerilor media: Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro

INFO

www.studentsport.ro

www.facebook.com/StudentSport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: