SUSANU CLINIC: Younger than before

susanu clinic

Clinica este coordonata de Directorul medical Dr. Sidonia Susanu, medic specialist Chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Dna Dr. Sidonia Susanu este totodata Medic specialist Chirurgie plastica si reconstructiva, Coordonator Compartiment Chirurgie Plastica si Reconstructiva, Spitalul de Copii ”Sf. Maria” Iasi.

Cu un activ de peste 800 de operatii de chirurgie plastica si reconstructiva, realizate direct sau coordonate de catre Dr. Susanu si realizate de echipe pluridisciplinare, experienta si expertiza medicala depaseste cu mult graitele esteticii, insumind transferuri libere de tesuturi (o premiera la Spitalul de Copii din Iasi – coordonata de Dr. Susanu), replantari de membre amputate, interventii chirurgicale de reconstructie a malformatiilor faciale: piramida nazala, buza despicata, palat, urechi decolate, reconstructii de nervi, tratamentul chirurgical al amastiei (absenta galdei mamare) prin injectare de grasime proprie, tratamentul cicatricilor desfigurante postcombustionale (dupa arsuri), prin tehnici de expandare tisulara, etc.

Evident latura estetica include cu succes marirea de sani cu grasime proprie – procedura de baza a clinicii, deprinsa de Dr. Susanu in cadru stagiului de 1 an din Japonia – Showa University Hospital, Tokyo, marirea de sani cu implanturi mamare.
   De asemenea clinica realizeaza – fiind printre putinele clinici din Romania si singura din Iasi tratamentul chirurgical al alopeciei (chelie) prin transplat de par cu grefoane mono sau bifoliculare (unul respectiv doi foliculi de par inclus per grefon). Dintre procedurile realizate in cadrul clinicii se pot mentiona: liftingul facial, al bratelor, al coapselor, fesier, liftingul trunchiului, liposuctii si abdominoplastii, rinoplastii, otoplastii, blefaroplastii, marire de buze, corectia ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica, tratamente de rejuvenare prin mezoterapie.
 In cadrul clinicii se efectueaza si un numar mare de interventii din sfera chirurgiei reconstructive: chirurgia mainii (sindrom de canal carpian, maladie Dupuytren, degete in resort, etc) chirurgie reconstructiva faciala (cicatrici desfigurante, tumori faciale, maladie Romberg, etc), excizia formatiunilor tumorale. Echipa de anestezie a Clinicii este coordonata de 2 medici anestezisti cu expertienta si expertiza interna si international, cu un numar insumat de peste 2000 de operatii.

Marirea de sani cu implanturi mamare se realizeaza la noi la clinica numai cu proteze Nagor. Nagor este unul dintre cei mai mari producatori de proteze mamare din Europa, avand o experienta de peste 30 ani in domeniul chirurgiei plastice si estetice (atat in ceea ce priveste tratamentul chirurgical reconstructiv cat si estetic al sanului). Prezente in piata romaneasca intr-o gama variata de dimensiuni, forme (rotunde sau anatomice) si texturi (macrotexturate si microtexturate) protezele Nagor sunt dezvoltate pe sistemul by-density silicone gel, adaptat cerintelor actuale ale chirurgilor si pacientelor. Nagor imbina doua caracteristici esentiale: baza flexibila si proiectia ferma care impreuna duc la un rezultat estetic extrem de apropiat de cel al sanului natural.

Produsele Nagor sunt proiectate, dezvoltate si fabricate în instalatii conforme cu standardele ISO 13485 si cerintele cerute pentru clasa III de dispozitive sterile de implant mamar medical. În plus, produsele Nagor sunt fabricate  în cadrul unui sistem de management al calitãtii în conformitate cu cerintele ISO si EN  si au marcajul CE de certificare.

INFO

SUSANU CLINIC

Adresa: Str. Stihii 2B (Tg. Cucu)

Tel.: 0730 787268

Email: office@susanuclinic.ro

www.susanuclinic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: