”Sus pe toc” Party

Liga Studentilor Economisti Iasi organizează joi, 20 martie, de la ora 22.00, la Club Skye petrecerea caritabila ”Sus pe toc Part’y’ în cadrul proiectului ,,Fii si tu iepuras!”.

Invităm doamnele si domnisoarele să se urce pe cele mai amenintătoare tocuri si să vină sa guste cele mai bune cocktailuri în cea mai faină atmosfera. Cele mai înalte tocuri vor fi premiate! Garantat, nimeni nu va sta pe loc la aceasta mega distractie marca LSE! O petrecere plina de jocuri, concursuri si multa voie buna!. Va asteptam la ,,Sus pe toc” party!

INTRARE

Donatia minima este de 5 lei!

DESPRE PROIECT

Povestea familiei Butnaru a început în urma cu 20 de ani, când Costel, un baiat greu încercat de soartă în timpul copilăriei, a ales să se căsătorească si să-si întemeieze o familie. Au primit o locuintă în cartierul Cantermir din Iasi, si au locuit aici până în 2008, timp în care în familia lor au apărut si patru copii.

Adevărata poveste începe atunci când blocul in care locuiau a fost evacuat si au rămas fără un acoperis deasupra capului. În 2008 copiii au fost luati în plasament si părintii s-au stabilit în cartierul ,,Dalas” din Iasi. Au urmat ani grei de suferintă, despărtiti de copii si fără speranta unui viitor mai bun.

A reapărut sperantă în viata lor abia in 2012, când o asociatie de asistentă socială le-a descoperit povestea si a început să îi ajute. Cu greu le-a construit o casă în comuna Erbiceni din judetul Iasi. Locul pe care ei îl numesc casă este o cameră de 6 mp în care locuiesc cinci persoane. Cu ajutorul acestei asociatii au readus în sânul familiei trei dintre cei patru copii.

Casa nu este racordată la energie electrică, singura lor sursă de curent fiind un panou solar care produce curent pentru un bec.

Cea mai mică dintre fetite se numeste Denisa, are opt ani si se pregăteste să meargă la scoala anul acesta. Este un copil cu zâmbetul pe buze si plin de viată, dar se văd urmele unei copilării departe de părinti. Celelalte două fete au 15, respectiv 16 ani si sunt în clasa a 9-a.

Costel, este capul familiei, cu lacrimi în ochi ne-a povestit că are o afectiune la inimă si urmează să fie operat. Pentru că are si alte boli, doctorii sunt rezervati în privinta succesului operatiei. El aduce o mare parte din venitul familiei, 200 de lei din pensia de handicap. Restul venitului îl reprezintă alocatiile copiilor si banii pe care îi câstigă mama lucrând ca zilier.

Liga Studentilor Economisti, prin proiectul „Fii si tu Iepuras” va încerca să le ofere, in preajma sărbătorii Pastelui, o rază de lumină în viata lor. Cu ajutorul vostru, si-au propus să îi ajute cu o cameră nouă atasată la cea existentă si racordarea la reteaua de energie electrică. Prin acestea ar avea o sansă în plus să aducă acasă si al 4-lea copil care este încă în plasament.

INFO

Liga Studentilor Economisti

www.lse.ro/fiisituipeuras

CLUB SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi |

www.facebook.com/skyeiasi

www.skye.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: