”Survival” / Muse – imnul oficial al Jocurilor Olimpice, Londra 2012

Melodia ”Survival” a trupei britanice Muse a fost aleasa ca imn oficial al Jocurilor Olimpice 2012 ce vor avea loc la Londra, incepind cu data de 27 iulie.

muse survival - cintec oficial JO Londra 2012

Piesa va fi cintata pe toata perioada competitiei atunci cind sportivii intra pe stadion si in cadrul ceremoniilor de acordare a medaliilor.

Matt Bellamy, solistul Muse a declarat: ”Este o imensa onoare ca melodia noastra sa fie  parte a unui eveniment atit de important.” Conform site-ului trupei melodia a fost compusa ”avind in minte Jocurile Olimpice. Este vorba despre increderea si determinarea de a invinge.

Survival” este primul dintre cele cinci cintece oficiale care vor fi alese de organizatorii britanici ai Jocurilor Olimpice. Celelalte, care vor fi anuntate in perioada urmatoare, se presupune ca vor fi de la Dizzee Rascal, Chemical Brothers, Delphic si Sir Elton John in colaborare cu Pnau.

http://www.youtube.com/watch?v=ljsQmhNTpMg

Muse a vindut 15 milioane de albume in intreaga lume, incepind din 1994, anul infiintarii. Formatia rock britanica se pregateste sa-si lanseze cel de-al saselea album de studio, ”The 2nd Law’‘, in septembrie 2012.

Melodia  poate fi descarcata de pe iTunes.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: