SuPORTing, editia a VI-a

suporting-2015

Echipa AsdMARK te invită să participi la cea de a VI- a ediție a evenimentului SuPORTing! În acest an, evenimentul va avea loc într-un format nou: 2 zile de SuPORTing, 2 meciuri: unul de fotbal și unul de handbal feminin.

Meciul de fotbal va avea loc pe data de 22 aprilie, la ora 14:00, la Sala Polivalentă Iași, între o echipă formată din profesori ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și una formată din studenții lor.

Meciul de handbal feminin se va desfășura pe data de 23 aprilie, ora 14:00, la Sala Polivalentă Iași, între echipa de handbal senioare din Târgu Frumos, Școala Garabet Ibrăileanu, și o echipă formată din studente de la FEAA.

INTRARE

Intrarea la meciuri se face pe baza unor bilete- donație în valoare de 5 lei. Suma cumulată în urma vânzării biletelor va fi folosită pentru a-l ajuta pe Matei Nedelcu, un copil de 6 anișori diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, să urmeze un tratament în străinătate. Te invităm să aderi la comunitatea SuPORTing: Uniți prin sport și caritate!

* Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata in anul 2006 de catre un grup de studenti de la specializarea Marketing a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. In prezent, asociatia deruleaza proiecte in special pentru studentii specializarii marketing, insa proiectul „Suporting” este realizat pentru ajutoarea copiilor din diverse centre specializate si pentru constientizarea nevoii acestor tipuri de actiuni caritabile.

INFO

AsdMARK

www.facebook.com/asociatia.asdmark

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: