Superspeciala Toyota Iasi Adventure Raid – Era Park (FOTO, VIDEO)

Toyota Iasi Adventure Raid - Superspeciala Era Park

Foto: Lucian Amarii, 20 mai 2012

Clubul de Offroad lasi in parteneriat cu Toyota lasi a organizat in perioada 17 -20 mai Toyota lasi Adventure Raid 2012- prima etapa a Campionatului National de Offroad. Startul oficial a fost dat vineri, 18 mai, ora 09.00 din fata Palatului Culturii.

Traseele primelor doua zile, in lungime de 70 KM, au inclus  si 2 probe speciale, pentru clasele Open si Extrem. Probele speciale pentru clasele Open si Extrem au avut loc in zonele Barnova, Dobrovat, Paun si cabana Bucium (speciala botezata dupa numele regretatului campion de off-road iesean, Bogdan Pavlov). Clasa standard a avut  de parcurs in ambele zile un traseu de aproximativ 110 km, cu o proba speciala in zona Barnova.

Duminica 20 mai, la ERA Shopping Park,  s-a desfasurat proba superspeciala. Cele trei clase Extrem, Open si Standard au concurat  in paralel in cadrul trialului. Pentru prima data, persoanele care au vrut sa parcurga traseul concurentilor, au putut sa faca acest lucru avind la dispozitie masinile partenerului evenimentului – Toyota lasi si un copilot profesionist care sa ii indrume pe traseu.

Aceasta prima etapa a Campionatul National de Offroad 2012, desfasurata sub egida FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si CNOR (Comitetul National de Off-Road), a fost organizata in cadrul calendarului ”Iasi Oras European al Sporturilor 2012.”

Organizatorii multumesc pentru sprijin Primariei Municipiului lasi, Prefecturii Judetului lasi, Serviciului Politiei Rutiere lasi si Regiei Nationale a Padurilor Romsilva.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: