Superimunitatea, de Dr. Joel Fuhrman / Editura Lifestyle Publishing

Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de apărare ale organismuluiPornind de la cateva intrebari esentiale, cum ar fi: De ce unii dintre noi se imbolnavesc mai des decat altii? Ce ne face mai predispusi la boli? Suntem condamnati sa ne imbolnavim si noi cand se imbolnavesc colegii sau membrii familiei? Exista vreun secret al pastrarii sanatatii?, autorul ne pune la dispozitie un ghid cuprinzator pentru o sanatate infloritoare. Bazata pe cele mai noi cercetari stiintifice, cartea de fata ne arata cum putem deveni aproape complet imuni la raceli, gripe si alte infectii.

Schimbandu-ne alimentatia si combinand alimente care au proprietati puternice de intarire a imunitatii, putem sa prevenim instalarea celor mai raspandite afectiuni ale timpurilor moderne.

Cu totii avem capacitatea de a trai mai sanatosi, mai puternici si mai mult. A venit vremea sa afli despre superimunitate.

Superimunitatea ne explica stiintific care sunt originile afectiunilor intalnite in tarile occidentale si propune solutii viabile pentru un stil de viata sanatos. In mod cert, o voi recomanda tuturor pacientilor mei!” – Dr. Garth Davis, director medical al sectiei de chirurgie de slabire a Memorial City Hospital din Houston, Texas

Superimunitatea este o carte necesara, ce contine solutii pentru bolile care ne afecteaza viata. In sfarsit, o dovada de medicina luminata.” – Dr. Alejandro Junger, autorul cartii Clean, bestseller New York Times

 

Daca ne pregatim organismul corect, hranindu-l cu alimentele adecvate, vom fi mult mai sanatosi. In Superimunitatea, doctorul Joel Fuhrman abordeaza sanatatea si bolile intr-o maniera echilibrata, stiintifica, atat interesanta, cat si practica. Aceasta ar trebui sa fie cartea despre care sa vorbeasca toata lumea. Va indemn sa o cumparati, sa o cititi, sa o aplicati.” – Dr. Wayne S. Dysinger, presedinte al Departamentului de Medicina Preventiva al Universitatii Loma Linda si presedinte al Colegiului American de Medicina Stilului de Viata

Dr. Joel Fuhrman

este autorul mai multor carti, dintre care bestsellerul New York Times, Mananca pentru a trai. Este directorul stiintific al Proiectului de Cercetari Nutritionale al Asociatiei Nationale a Sanatatii si detinator al diplomei Academiei Americane a Medicilor de Familie.

Organizatia Alimente Integrale, lider in domeniul alimentelor naturale si organice, l-a ales pe dr. Fuhrman in cadrul comitetului sau consultativ pentru crearea initiativei Sanatatea incepe aici. Il poti vizita online pe dr. Fuhrman la adresa www.drfuhrman.com.

INFO

www.lifestylepublishing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: