SuperBlog 2013. Inscrieri pana la 30 septembrie

Ajunsă la cea de-a saptea editie, competitia SuperBlog aduce la start bloggeri dornici să-si afirme creativitatea în probe dintre cele mai diverse, propuse si jurizate de către sponsori. De duminică, 1 septembrie, când s-a dat startul înscrierilor, si-au anuntat public participarea circa 60 de bloguri, iar înscrierile continuă până la sfârsitul lunii.

Lansată în 2008, competitia a devenit o traditie în blogosfera din România, fiind deschisă tuturor bloggerilor, indiferent de vechime, tematică sau trafic. În cele 6 editii SuperBlog anterioare (2008-Spring 2013), s-au înregistrat, în total, peste 1000 de participanti si s-au scris peste 14.000 de articole.

Toamna aceasta, confruntarea blogosferică stă sub semnul super-puterilor. Pornind de la premisa că fiecare blog poate ascunde talente ce merită descoperite si promovate, SuperBlog îi provoacă pe bloggeri să-si demonstreze atuurile care îi recomandă drept comunicatori online. Creativitatea, umorul, iscusinta de a mânui condeiul virtual si, desigur, corectitudinea gramaticală si ortografică sunt ingrediente apreciate de cititori si marketeri deopotrivă. În cadrul competitiei, bloggerii au prilejul de a-si face cunoscute abilitătile literare si de a se face remarcati de către marketerii care le jurizează articolele, iar acestia pot descoperi, la rândul lor, noi perceptii despre ofertele pe care le promovează si chiar potentiali colaboratori.

Astfel, pe durata competitiei (1 octombrie – 1 decembrie 2013), participantii vor putea participa, optional, la probele SuperBlog, scriind pe blogurile proprii articole pe temele care îi inspiră. Tematica variază semnificativ, de la domeniul auto sau IT până la cărti, parfumuri, produse alimentare, cadouri si bijuterii, servicii turistice, produse de papetărie si birotică etc. Apoi, reprezentantii de marketing si PR ai companiilor-partenere jurizează articolele participantilor. La final, bloggerii cu cele mai mari punctaje sunt premiati, în functie de locul ocupat în clasament, cu premii în bani pentru primii 10 clasati (1000 euro cash pentru locul I) si respectiv în produse pentru următorii 40 de finalisti. Valoarea totală a premiilor depăseste 20.000 lei (RON). Mai multe informatii, regulamentul de participare si formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu, unde se vor si lansa probele competitiei începând din 1 octombrie a.c.

Competitia este sustinută de companiile Toyota, Farmec, MarketOnline.ro, LuxuryGifts.ro, COTY, Delaco, AQUA Carpatica, MediaDOT.ro, Editura Nemira, Reeija.ro, StampileOnline.ro, Vila Alpin*** Straja.

Toyota sustine creativitatea si competitia, iar participarea noastră la competitia SuperBlog este deja o traditie. Din 2009, în fiecare toamnă asteptăm cu nerăbdare să citim noi abordări si noi perspective pe temele Toyota, iar imaginatia si talentul superbloggerilor ne surprind plăcut de fiecare dată. Participantilor la editia aceasta le dorim să demareze în fortă, să parcurgă cu usurintă si inspiratie traseul superblogosferic si să se bucure din plin de această experientă.” – Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota România

Ne-a surprins foarte plăcut creativitatea celor care au răspuns provocării din editia anterioară si vom continua să sustinem competitia SuperBlog, pentru că suntem nerăbdători să descoperim noi povesti cu Farmec. Aceasta este o ocazie excelentă pentru noi să ne cunoastem consumatorii si să aflăm ce le place şi ce aşteptări au de la noi”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Toamna se numără.. superbloggerii 🙂 Asteptăm cu nerăbdare să îi cunoastem pe noii participanti la editia SuperBlog 2013 si să citim articole cât mai diverse. LuxuryGifts.ro pregăteste cadouri  si surprize pentru cei harnici si, bineînteles, probe inedite care sperăm să-i inspire. De asemenea, vă invităm să cunoasteti noile colectii de bijuterii si cadouri de pe LuxuryGifts.ro!” – Georgiana Ciocîrlan, CEO LuxuryGifts.ro

Pentru Editura Nemira, o nouă ediţie SuperBlog înseamnă o reîntâlnire cu vechi prieteni. În toamna aceasta suntem deja la cea de-a treia participare şi ne bucurăm să revedem acelaşi entuziasm molipsitor şi curiozitate din partea participanţilor bloggeri. Probele se anunţă a fi de-a dreptul provocatoare, iar noi suntem pregătiţi să vă surprindem şi să inspirăm cât mai multe articole de succes. Mult noroc participanţilor şi să «ne citim» cât de curând.” – Maria Galan, PR & Marketing Manager Editura Nemira

SuperBlog este un concurs pe care îl apreciem şi pe care l-am urmărit cu interes până acum. Am decis să ne alăturăm ediţiei de toamnă a SuperBlog 2013 şi abia aşteptăm să vedem articolele care vor fi scrise de bloggerii înscrişi în competiţie, în general, şi la proba propusă de site-ul ŞtampileOnline.ro, în particular, o probă care, sperăm noi, îi va inspira”, a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care deţine site-ul ŞtampileOnline.ro. „Noi îi invităm pe toţi cei care au un blog şi cărora le place să scrie să participe la această competiţie, le dorim tuturor spor la scris şi multă inspiraţie!

Parteneri media: TVR2, RadioLynx.ro, revistele Connect si PHOTO Magazine, PRwave.ro, 121.ro – comunitatea femeilor senzationale, Mujer.ro, toateBlogurile, ZeList, Nebuloasa.info, Irina.Bartolomeu.ro, October-Photos.ro, LexaVerzes.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, precum si primii clasati în editiile anterioare SuperBlog (2008 – Spring 2013): ArenaIT.net, MoneyWatch.ro, Tehnocultura.ro, Robintel.ro, mnealui.info, Irealia.eu. Organizator: SwissPlan.biz

INFO

super-blog.eu/

www.facebook.com/SuperBlogs

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: