Super show de animatie pentru copii, la Ateneul National iasi

După succesul primului spectacol din această vară de la Bojdeuca din Țicău, Compania Andirino prezintă pentru prima dată într-o sală de spectacole super show-ul de animație cu 15 personaje Disney „Super Vacanța”!

Pentru că știm că vă place sa vă distrați cu personajele voastre preferate ori de câte ori aveți ocazia, Compania Andirino v-a pregătit un show grandios, un concept unic în Iași! Știm că atunci când e ziua voastră, vă doriți ca personajul preferat din desene animate să fie invitat de onoare. Gândiți-vă cum ar fi să aveți o întâlnire de neuitat nu cu unul, nu cu două, ci cu 15 personaje în același timp? Vom dansa, vom cânta, ne vom juca, vom face concursuri și ne vom distra împreună pentru că a venit vacanța!

Duminică, 27 Octombrie 2019, de la ora 11.00, sala mare „Radu Beligan” de la Ateneul Național din Iași se transformă în cel mai frumos tărâm al desenelor animate cu Elsa, Spiderman, Belle, Captain America, Minnie Mouse, Iron Man, Albă ca Zăpada, Motan Noir, Buburuza, Transformers, Rapunzel, Batman, Prințesa Aurora, Cenusăreasa și Superman. Nu vor lipsi efectele speciale, lumini colorate,  lasere, baloane de săpun, fum colorat și mai ales multă bună dispoziție!

Copii, haideți să întâmpinăm vacanța cu  personajele voastre preferate!

BILETE

Preț bilet: 15 lei/ persoană. Biletele vor fi puse în vânzare la intrarea în sală, începând cu ora 10.00.
Pentru o bună desfășurare vă rugăm să vă rezervați locurile la 0755300535.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: