Sunteti invitati la aniversarea “enduranch”!

Se sarbatoresc doi ani de la deschiderea singurului parc natural si de aventură off-road din Moldova, Enduro Ranch din Iasi! De aceea sunteti invitati la un eveniment EXPO cu motociclete adventure, masini de teren, ATV-uri, biciclete, echipamente specifice si multe altele – DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE în intervalul orar 12 – 20.

Sunt bineveniti toti „aventurierii” (furnizori sau consumatori de aventură outdoor).

Accesul expozantilor si al publicului este gratuit. Evenimentul fiind de tip EXPO, pentru siguranta participantilor si a publicului, nu au loc demonstratii. Amplasarea standurilor si amenajarea spatiului cu materiale de promovare se realizeaza de catre expozanti, in ordinea rezervarilor. Datele de contact sunt: +40723680088, enduranch@gmail.com iar detalii organizatorice se gasesc pe pagina dedicata.

Tot in NOIEMBRIE, pe 16 noiembrie, vor fi plantati in parc puieti de frasin in special dar si de stejar, jugastru (specie de artar), tei sau salcam. Au ajuns la a patra editie de „păduranch” si sunt mandri de acest lucru. Mai multe amanunte pe pagina dedicata.

Si pentru ca noiembrie este luna lor aniversara mai pregatesc ceva exact in ultima zi, asa cum au facut in fiecare an… Urmariti website-ul www.enduranch.com si veti afla detaliile, in curand!

ENDURANCH este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de REZERVARE iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.enduranch.com

www.facebook.com/enduranch

PE ACEEASI TEMA:

EXPOZIȚIA TABEREI DE CREAȚIE – ,,DUNĂVĂȚUL DE JOS- DELTA DUNĂRII”

“Kiss the Summer Goodbye” la Enduro Ranch

Expozitia Arhivele memoriei: Biblioteca Academiei Mihăilene -Zilele BCU

Expoziția „Grigore Al. Ghica și epoca sa”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

 „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote şi monede”

Stand up comedy Teo “Ăsta-i stand up?!”. Invitat: Victor Băra

La Palas Mall, Black Friday tine doua saptamani

Multiculturalitate in arta cinematografica

Scrie un comentariu: