Sunteti invitati la aniversarea “enduranch”!

Se sarbatoresc doi ani de la deschiderea singurului parc natural si de aventură off-road din Moldova, Enduro Ranch din Iasi! De aceea sunteti invitati la un eveniment EXPO cu motociclete adventure, masini de teren, ATV-uri, biciclete, echipamente specifice si multe altele – DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE în intervalul orar 12 – 20.

Sunt bineveniti toti „aventurierii” (furnizori sau consumatori de aventură outdoor).

Accesul expozantilor si al publicului este gratuit. Evenimentul fiind de tip EXPO, pentru siguranta participantilor si a publicului, nu au loc demonstratii. Amplasarea standurilor si amenajarea spatiului cu materiale de promovare se realizeaza de catre expozanti, in ordinea rezervarilor. Datele de contact sunt: +40723680088, enduranch@gmail.com iar detalii organizatorice se gasesc pe pagina dedicata.

Tot in NOIEMBRIE, pe 16 noiembrie, vor fi plantati in parc puieti de frasin in special dar si de stejar, jugastru (specie de artar), tei sau salcam. Au ajuns la a patra editie de „păduranch” si sunt mandri de acest lucru. Mai multe amanunte pe pagina dedicata.

Si pentru ca noiembrie este luna lor aniversara mai pregatesc ceva exact in ultima zi, asa cum au facut in fiecare an… Urmariti website-ul www.enduranch.com si veti afla detaliile, in curand!

ENDURANCH este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de REZERVARE iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.enduranch.com

www.facebook.com/enduranch

PE ACEEASI TEMA:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: