Sunrise Pool

 

Sunrise Pool is back! De luni pana duminica sunteti asteptati sa va bucurati de soare la Sunrise Pool.

Caldura si-a facut aparitia incet, dar sigur! Tot anul asteptam vara, soarele si distractia! A venit momentul sa ne bucuram de razele mangaietoare ale soarelui, ce ne confera o piele bronzata, perfect catifelata si un rasfat suprem. Tu vino cu gasca, de restul se ocupa ei!

Va pun la dispozitie o piscina moderna pentru adulti si o piscina pentru copii, pentru ca dumneavoastra si copiii sa va bucurati impreuna de petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Piscina este situată într-un cadru natural plin de verdeaţă ideal pentru ca momentele tale de relaxare petrecute la piscină sa fie cu adevarat momente de vis. Priveliştea e minunată iar atmosfera este aşa cum vrei tu sa fie.

Sunrise Pool are o capacitate de pana la 2500 de locuri standing, 140 de locuri sitting si 110 sezlonguri, fiind dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei. Sunrise Pool este locatia perfecta atat pentru organizarea de petreceri pentru copii, cat si pentru petrecerile cu tematici diverse pentru adolescenti si adulti, pentru aniversari, reuniuni de familie, petreceri ale burlacilor si alte evenimente.

Enjoy the sun, love the #SUNRISE!

PROGRAM

Deschis zilnic: Luni-Vineri: 08:00 – 23:00 / Sambata-Duminica: 08:00 – 23:00. Parcare gratuita. Abonament la piscina cu ACCES NELIMITAT pentru toata vara cu doar 450 lei!  RSVP: 0751527765 / 0731773344.

INFO

Complex Sunrise Ciric

Soseaua Aroneanu 8, Iasi

Telefon: 0751 527765 / 0731 773344

Web: www.complexsunrise.ro

FB: www.facebook.com/SunrisePoolCiric

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: