Sunrise Inc: Tout le monde!

Dupa succesul înregistrat cu Lick Shot, Nina, Mysterious Girl, Toate Femeile Pleacă şi Love Me, single-ul lansat împreună cu Delia Matache in primavara acestui an, baieţii de la Sunrise Inc revin in atenţia ascultătorilor cu o piesă de vară: Tout le monde! Piesa este o combinaţie între limba franceză şi engleză şi este în colaborare cu francezii de origine tunisiană de la Miradey!

Sunrise Inc - Tout le monde!

Filmările videoclipului s-au desfăşurat in Tunisia, pe parcursul a două zile, unde băieţii au şi susţinut un concert în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente estivale din Tunisia.

Totul s-a petrecut într-un timp relativ scurt, dar plin de peripeţii, pe care o să ni le amintim de fiecare dată cu amuzament. Am vrut să fie un videoclip simplu, de imagine, dar pozitiv. Rezultatul final este cel la care ne aşteptam.

Dinamica şi vibe-ul pe care îl transmite melodia este reţeta perfectă pentru această vară abia începută.

De mult timp ne doream să lansăm o piesă în limba franceză, însa nu găseam momentul oportun. Tout le monde este o piesă de vară, în care am crezut înca de la primele acorduri. Propunerea de a colabora cu trupa franceză a apărut la momentul potrivit, iar rezultatul final nu poate decât să ne bucure.

Cei doi Sunrise Inc se pregătesc pentru o serie de concerte pe care le vor susţine în această vară in ţări precum: Tunisia, India, Sri Lanka, Albania, Rusia şi Portugalia.

INFO

www.facebook.com/SunriseIncOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: