Sunrise Inc. in Club Motor

sunrise inc afis

Sambata ,28 ianuarie 2012, ora 22.00 in Club Motor – Concert Sunrise Inc. Intrarea – 10 lei

Sunrise Inc, infiintata la inceputul anului 2009, este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, reusitele lor de pana acum propulsand din ce in ce mai sus proiectul. Piese precum “Forever in my soul” si “One in a million” au fost doua dintre cele mai ascultate melodii în tari ca Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.

Primul single Sunrise Inc, “Forever in my soul“, se afla pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights – THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda, implicata in proiectul lui Dj Tiesto DANCE 4 LIFE. In timp ce “Forever in my soul” a fost licentiata in peste 10 tari din Europa si se afla pe numeroase compilatii dance, stationand in TOP 100 din Olanda timp de peste 9 saptamani, “One in a million” s-a mentinut pe podiumul celor mai difuzate melodii din Grecia si Cipru toata vara anului 2009.

A urmat “Lick Shot“, care a incendiat vara anului 2010 cu un sound fresh si un vibe mega-pozitiv. A fost una dintre cele mai difuzate piese radio si tv si a fost semnata in peste 30 de tari din intreaga lume, cu cele mai tari label-uri: SUA & America Centrala, Marea Britanie, Germania, Franta, Olanda, Grecia, Cipru, Portugalia, Spania, Africa de Sud, Turcia, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Austria, Irlanda, Ucraina, Polonia, Bulgaria, Rusia & CSI, Israel etc.

Sunrise Inc sunt cunoscuti in Europa ca fiind si buni producatori muzicali. Au lucrat cu Lexter (cunoscut dupa summer hit-ul sau “Freedom to love” din 2008) la cel de-al treilea sau single, “Viirtual lies” si la featuring-ul “Sunrise Inc feat.Lexter – Insatiable love“, dar si cu artisti din Rusia, Albania, Grecia, iar majoritatea artistilor romani au colaborat/colaboreaza cu Sunrise Inc, aducand aminte cateva nume precum Liviu Hodor & Tara, Andreea Balan, Kittens, Alba Wings, Lauryn, Mario Bischin.

O alta productie Sunrise Inc care a “captat atentia” multor ascultatori este “Gypsy Queen“, colaborarea cu Lauryn care a lovit puternic cluburile din Romania si fruntea clasamentelor muzicale radio in tari precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria, Polonia, Israel etc.

Un alt single Sunrise Inc este colaborarea cu Liviu Hodor, “Still the Same“, o piesa diferita, dreamy, care urmeaza acelasi pattern de club ca si “Lick Shot“, combinat cu mici note de melancolie, insa pastreaza aceeasi pozitivitate transmisa de baieti pana acum.

Detalii

http://www.facebook.com/sunriseincofficial
http://www.sunriseinc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

3 comentarii la “Sunrise Inc. in Club Motor”

  1. Cu ce am fost nepoliticoasa? Ca v-am zis sa va interesati mai bine? Daca era sa faci o prezentare generala a trupei nu dadeai copy-paste de pe site-ul lor. Faptul ca nu e updatat site-ul lor nu scuza faptul ca cercetarea nu e ok, din punct de vedere calitativ.

  2. Incercati sa updatati articolul… nu dati copy paste aiurea de pe alte site’uri, pentru ca de la still the same s-au mai intamplat niste lucruri…

    1. admin says:

      In primul rind, ai putea fi politicoasa. Apreciem comentariile postate la articolele noastre, nu le stim pe toate si ajutorul vostru este binevenit. Insa exprimarea ”nu dati copy paste aiurea de pe alte site-uri” nu ajuta pe nimeni. In al doilea rind, informatia este luata de pe site-ul lor oficial – sectiunea de prezentare a trupei, cea mai potrivita sursa de informare, din punctul nostru de vedere. Acest articol semnaleaza un eveniment si ofera o minima informatie despre Sunrise Inc. pentru ca cei care nu o cunosc sa decida daca evenimentul merita sau nu atentia lor. Nu este o prezentare ”in extenso” a activitatii trupei, acesta fiind si motivul pentru care, in finalul articolului, facem trimitere catre pagina lor oficiala si cea de pe Facebook. Iar faptul ca intre timp au mai lansat un single si un videoclip, nu adauga nimic esential prezentarii generale a trupei.

Scrie un comentariu: