Sunday Brunch la ArtHouse Central în fiecare duminică

sunday-brunch-arthouse-central-duminica-iasi-afis– în fiecare duminică de la 16:00 până seara târziu –

Sunday Brunch la Arthouse Central înseamnă muzică live de ambianță, invitați din diferite domenii și discuții pe diferite teme, bibliotecă și spațiu pentru lectură, boardgame-uri, expoziție în galerie de artă și nu în ultimul rând cinema de artă.

Toate acestea încep pe 6 octombrie de la ora 16:00 și țin până seara târziu. În acest fel clienții nu sunt limitați la activitățile pe care și le doresc de la o duminică liniștită alături de familie și prieteni, ci pot lua parte la oricare dintre activitățile pe care le propune acest proiect. Un astfel de de cadru este totodată un mediu perfect de socializare.

Începem de la orele 16:00 cu un concert marca Her Funky Subjects. 4 tineri talentaţi, mai exact Sorina, Radu, Teo şi Sergiu, ce-şi descriu muzica într-un stil Cool Groovy Jazzy Soul R’n’B. Trupa a luat naştere în urmă cu aproximativ doi ani şi peste tot pe unde au cântat au şi încântat. Lumea se bucură să-i vadă şi să-i asculte, iar noi suntem încântaţi să-i avem alături de noi. Toată ziua avem expoziția de grafică a lui Ro Qic sau Leonte Robert aşa cum este cunoscut ca artist stradal. În București a cunoscut Arta Stradală care l-a inspirat în crearea personajelor ce construiesc o lume a sa deformată şi agitată, dar în acelaşi timp liniştită şi curată. Ne putem întâlni cu această lume a sa plină de creaturi bizare pe stradă dar şi la ArtHouse Central unde unul din proiectele sale vor umple pereţii galeriei. Proiect ce poartă numele “Vorbe de Duh”, un nume generic pentru ceea ce e o colecţie de proverbe şi vorbe româneşti alese fiecare să reprezinte o literă din alfabet şi pentru care Robert Leonte creează câte un personaj specific.

Încheiem „Zilele filmului românesc” cu două dintre cele mai premiate filme ale ultimilor ani: După Dealuri în regia lui Cristian Mungiu și Poziția copilului în regia lui Călin Peter Netzer. Caravana „Zilele filmului românesc” a ajuns la ArtHouse Central în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, după un parcurs în peste 15 orașe din țară. Conceptul de brunch vine din Marea Britanie și înseamnă literalmente o fuziune între breakfast (mic dejun) și lunch ( prânz), de aici și termenul de brunch. Acest concept se referă de fapt la petrecerea timpului liber din weekend într-un cadru care include diverse activități ce completează experiența clientului. ArtHouse Central este primul spațiu multicultural alternativ din România. Scopul și misiunea acestui concept este de a reuni într-un singur loc manifestări artistice si culturale din lumea filmului și a teatrului, a literaturii, a muzicii, a picturii și fotografiei. Situat la etajul 6 al Moldova Mall, Arthouse Central este dotat cu trei săli de cinema, o galerie de artă, cafenea, și două terase cu o priveliște superbă a orașului.

INFO

Art House Central Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019 Iași arthousecentral.ro www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: