SummerFEST 2018 – cel mai mare festival din Republica Moldova

Au rămas cateva zile până la cel mai mare festival din Republica Moldova, “Summer FEST 2018”. Acesta se va petrece timp de 2 zile, 31 august și 1 septembrie, în parcul Dendrariu din Chișinău. 

Organizatorii promit două scene, kilowaţi grei de sunet, milioane de lumini şi ecrane gigantice. Pe parcursul celor două zile, buna dispoziţie va fi garantată de către artisti cunoscuti in intreaga lume..

Line Up-ul propune nume precum: Tujamo, Sander Van Doorn, Mahmut Orhan, Maurice West, David Gravell, Zdob și Zdub, etc.

Aflat în a doua ediţie, festivalul “Summer FEST”, va fi de două ori mai mare decât anul precedent, desfasurandu-se pe 10 km pătrați. Organizatorii spun că în parc vor fi amenajate zone imense pentru picnic, zone de divertisment pentru toate vârstele, nu vor lipsi concursurile.

Va fi o zonă mare “Food Court”, care poate gazdui peste 3000 de persoane. Zece zone imense pentru bar, VR Zone, Corner Teatru și cel mai important, mii de oameni care au venit doar pentru distracție.

BILETE

Bilet 31 august: 350 MDL. Bilet 1 septembrie: 350 MDL. Abonament 2 zile: 600 lei MDL (cca. 145 RON).  Organizatorii au creat o pagină specială pentru oaspeții din România, cu informație despre eveniment, transport, cazare și bilete. O găsești mai jos!

INFO

summerfest.md/rom

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: