Summer Well 2014

Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides. Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.

LINE UP

9 august

 • BASTILLE: Albumul Bad Blood a dat nastere unor hit-uri internationale, clasate pe locul 1 în topurile din întreaga lume si le-a adus anul acesta premiul Brit Awards la categoria British Breakthrough Act. Succesul trupei este dovedit si de faptul ca sunt cea mai ascultata trupa în retelele de streaming din Marea Britanie. Facebook, YouTube
 • JOHN NEWMAN: John are 24 de ani si o cariera spectaculoasa. Primul lui album, Tribute, a ocupat deja primul loc în topul oficial din Marea Britanie. Mai mult, piesa Love me again a devenit hit în UK si a urcat în Top 10 în tari precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda si Norvegia.
  Facebook, YouTube
 • THE 1975: The 1975 se bucura de un succes impresionant în ultimul an: Chocolate a fost votata cea mai buna melodie difuzata la Radio 1 în ultimii 5 ani, iar albumul lor a ocupat primul loc în Official Charts Company. Concertele lor sunt sold-out si noi ne bucuram ca vin la Summer Well pe 9 august.
  Facebook, YouTube
 • CHLÖE HOWL: Adorata de fanii muzicii indie dar si de lumea modei, Chlöe Howl este cu siguranta una dintre cele mai promitatoare figuri din muzica britanica. La doar 19 ani a fost deja nominalizata la BBC Sound of 2014 si la BRIT Awards, categoria Critics’ Choice. Primul ei album va fi lansat în septembrie 2014.
  Facebook, YouTube
 • PRIDES: Chiar daca trupa Prides a fost formata în 2013, “melodiile lor au tot ce le trebuie pentru a rasuna pe arene”, conform The Guardian. Cei trei membri ai trupei: Stewart Brock (voce, clape), Callum Wiseman (chitara, clape, voce) si Lewis Gardiner (tobe, productie) au lansat deja un EP si, recent, videoclipul piesei Messiah.
  Facebook, YouTube

10 august

 • PLACEBO: Au vândut milioane de albume în ultimii 20 de ani, perioada în care ne-au învatat ce înseamna rock-ul adevarat, intens, seducator. Brian Molko, Stefan Olsdal si Steve Forrest revin în România pentru a ne încânta cu un mix de piese de pe cel mai recent album, Loud Like Love si hit-uri clasice ale trupei.
  Facebook, YouTube
 • THE NATIONAL: The National se opresc în august la Summer Well pentru primul lor concert în România. Cel mai recent album, Trouble Will Find Me, a fost lansat în mai 2013 si a fost nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Alternative Album. Mai mult, acesta a intrat direct pe locul 3 în topurile din Statele Unite, Canada si Marea Britanie si a reusit sa vânda 74.722 de copii într-o singura saptamâna în SUA.
  Facebook, YouTube
 • MILES KANE: Cariera lui muzicala a început la vârsta de 18 ani, când a început sa cânte în formatia The Little Flames. A continuat apoi cu The Rascals si ulterior cu The Last Shadow Puppets, alaturi de Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys. A fost nominalizat de doua ori în cadrul NME Awards la categoria Best Solo Artist (2012 si 2013), iar în 2009 la categoria Sexiest Male. Ultimul album, Don’t Forget Who You Are, a aparut în 2013.
  Facebook, YouTube
 • TOM ODELL: Albumul de debut al artistului, Long Way Home, a urcat pe primul loc în UK Official Charts Co., iar el a câstigat deja în cadrul BRIT Awards, la categoria Critics’ Choice, la care au mai fost premiati în trecut artisti precum Adele si Florence and the Machine. Vine la Summer Well pe 10 august.
  Facebook, YouTube
 • REPTILE YOUTH: Originari din Danemarca, Reptile Youth suna ca „o trupa cu productie mare în spate” – spun cei de la The Guardian. Sunt renumiti pentru concertele lor explozive si pentru atitudinea punk, prin intermediul carora i-au cucerit si pe britanici. La Summer Well canta pe 10 august.
  Facebook, YouTube

ABONAMENTE

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, în ambele zile ale acestuia. Nu se vând bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Pretul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se gasesc în Orange shops si online pe (pe 9 si 10 august abonamentele vor putea fi cumparate doar de la intrarea în spatiul festivalului).

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt însotiti de unul dintre parinti. Parintele însotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate însoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite acesul acestuia si doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoana cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spatiul festivalului – si dupa validarea abonamentului – participantii vor primi câte o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi da dreptul participantului la o singura bratara.

TRANSPORT

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul taranului Român (în apropierea Pietei Victoria), începând cu ora 14:30 si va functiona pâna în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata lânga Domeniul stirbey. Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.  În Buftea exista spatii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar în apropierea Domeniului Stirbey. Pe lânga acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

DOMENIUL STIRBEY: Summer Well va avea loc si în 2014 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – care a fost modernizat si dotat în anii recenti de proprietarii sai, Bucharest Arena.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona “food court” se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria si în Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care îsi doresc ceva mai mult decât muzica live.

CONCURS I’M WITH THE BAND

Veti fi cazati pentru 2 nopti la hotelul unde stau si formatiile, veti avea o masina care sa va duca si sa va aduca de la festival si mai mult decât atât, veti avea propria voastra zona în backstage. Veti trai experienta unui festival în felul în care o fac headlinerii.

Trebuie sa îndeplinesti trei conditii pentru a avea sansa de a câstiga premiul I’m with the BAND®: trebuie sa ai peste 16 ani împliniti pâna la data participarii, trebuie sa fii client Orange si trebuie sa ai un abonament la festival cumparat înainte de data participarii la programul promotional. Pentru inscriere CLICK AICI

INFO

Summer Well

Str. Stirbey Voda, nr. 36, Buftea

www.summerwell.ro

www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: