Summer Vibes with Le Minion

Pentru ca ne-a placut vine din nou la noi ! Sambata aceasta petrecem la London cu LE MINION! Va asteptam la o super petrecere de vara , cu muzica buna si shoturi din partea casei!

Le Minion ( Stef Stefanescu). “Lucky No. 7 (soundcloud.com/leminion/sets/lucky-no-7) este primul material semnat de Le Minion , un EP colorat, plin de nuante de soul, funk, ghetto-funk si hip hop fiind difuzata de Radio Guerrilla, la doar o saptamana de lansare, in heavy rotation.

Printre colaboratorii acestui material se numara Amelie Roux, cu care a lucrat la un material audio ce a fost prezentat in preselectiile Eurovision Romania 2013 (https://soundcloud.com/leminion/le-minion-sunday-joy-feat) si Dj Mikeone, la single-ul ce da numele EP-ului – “Lucky No.7”.

A impartit scena alaturi de cei de la Suie Paparude, Subcarpati, Hot Casandra, Cuantune, K-lu, Blanilla, East Roots, Dj Sauce, Pop Killers, Amon, pe scene diferite din tara, dar si la festivaluri de renume, precum Electric Castle Festival si Peninsula Felsziget.

So, let’s dance and party Saturday night for all the parties that are gonna come also!

REZERVATIONS

Phone: 0751 118 386

INFO

London Iasi

Piata Unirii 1, Iasi – in incinta Grand Hotel Traian

www.facebook.com/LONDONIASI

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: