Summer Fashion Show cu Alin Galatescu in Parcul Palas

Summer Fashion Show by Alin Galatescu

Vacanta de vara a început cu promotii ispititoare la Palas Mall, iar pasionatii de shopping vor avea înca un motiv de bucurie. În acest week-end, îndragita destinatie de recreere îsi rasfata clientii cu un spectacol de moda oferit de stilistul Alin Galatescu.

Sâmbata, 13 iulie 2013, de la ora 19.00, cei prezenti în Parcul Palas vor fi încântati cu o explozie de culoare si ritmuri de vacanta. Analistul de moda Alin Galatescu va recomanda iubitorilor de shopping cele mai noi tendinte din acest sezon, în cadrul Summer Fashion Show.

Prezentarile de moda vor fi realizate cu noile colectii ale brandurilor din Palas Mall: Lavande, New Look, Camaϊeu, Motivi, LC Waikiki, Tom Tailor, Lee Cooper, Celio, Oodji, Jolidon, Il Passo, Staccato, Musette, Otter, Accessorize si Meli Melo. Modelele vor defila pe podiumul din gradina publica Palas în tinute ideale pentru vacanta de vara, selectate de invitatul special Alin Galatescu.

Cunoscutul stilist va coordona si realizarea unui catalog de moda cu trendurile verii, oferind astfel sfaturi de fashion pe care clientii Palas Mall le pot aplica la cumparaturi. Piesele vestimentare si accesoriile în tendinte alese de analistul de moda sunt din magazinele Palas Mall, acum la promotii de pâna la 70%.

ALTE EVENIMENTE

Pentru a face cât mai placute sesiunile de shopping, de vineri pâna duminica, între orele 17.00 – 19.00, periplul clientilor prin magazinele Palas Mall va fi acompaniat de cele mai cunoscute refrene interpretate la pian. Sfârsitul de saptamâna petrecut la Palas îi va înveseli si pe cei mici. Duminica, 14 iulie, de la ora 18.30, în zona KidsLand din parc, prichindeii se vor întâlni cu personajele din „Capra cu trei iezi”, spectacol prezentat de Teatrul de Papusi „Aschiuta”.

Surprizele continua pentru pasionatii de cumparaturi si pe blogul Palas Mall. Pâna pe 16 iulie, cei care îsi prezinta cât mai atractiv tinutele pentru o iesire la piscina vor fi premiati cu invitatii de doua persoane la Apollo Summer Lounge. Cele mai stylish 12 comentarii vor fi câstigatoare.

INFO

blog.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: