Suie Paparude LIVE @Underground Pub

suie-paparude

Sunteti invitati sambata, 10 decembrie 2016, de la ora 21:00, in Underground Pub la un concert asteptat: Suie Paparude LIVE

De unde numele Suie Paparude? “La vremea la care a aparut trupa (1992), Suie Paparude era un nume romanesc intr-un ocean de englezisme. In acea epoca, toti erau cu versuri in engleza, trupe cu nume foarte complicate si, uite asa, un obicei romanesc (paparudele) a venit perfect in contradictie cu muzica electronica pe care o canta Suie”, spune Michi.

Suie Paparude s-a infiintat in 1992. In toamna anului 1993, are loc lansarea trupei, avand 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrica) si un clapetist (Mihai Campineanu – Michi), abordand un stil alternativ-new-wave (epoca New Order).

(…)

In ianuarie 2008, are loc lansarea albumului numarul 6: <A FOST ODATA>. In vara lui 2008, participa la festivaluri open air, cantand alaturi de nume mari ca Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland , Stereo MC’s si N.O.H.A. La inceputul lui 2009, Junkyard paraseste trupa si in locul lui vine Bean (Alexe Marius Andrei). Albumul cu numarul 7, <E SUFLET IN APARAT> (2010), e o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in picioare.

Este si pentru prima data cand o trupa romaneasca de anvergura decide sa isi puna gratis albumul la download pe site. De pe acest album sint realizate trei videoclipuri la hituri precum Soundcheck, Cea mai buna zi si Moartea boxelor, toate 3 fiind pe locul intai timp de luni de zile in topul Radio Guerrilla, top realizat de catre ascultatori. In toamna lui 2012 se lanseaza videoclipul piesei ”Nu te mai saturi de noi”, ce prefigureaza noul album al formatiei din 2013.

Citeste intreaga cronologie pe pagina lor de Facebook.

REZERVARE

Biletele au fost puse in vanzare la bar. Pret presale: 30 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-21.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Pop-Rock-Blues Friday | Chez Les Amis Cafe

Concert light | Chez Les Amis Cafe

Drifting Jazz Sessions – Liviu Mărculescu & Friends

Tapinarii in Iași – Concert de Dragobete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert caritabil Skaietii | ChezLesAmis

Evergreen Piano Covers | Dead Soldier

Time To Remember #2 | Dead Soldier

Amalgam Evenings #1 | Acaju

Scrie un comentariu: