Studentul ieșean, ediția a IV-a

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 5 mai 2018, între orele 07:00 – 17:30, la Centrul de Evenimente „AGORA” din CUG și propune tinerilor participanți un program divers: conferință, sesiuni de lucru în echipă desfășurate sub forma unei vânători de comori, momente artistice și Gala Voluntarilor ASCOR Iași unde vor fi premiați cei mai activi voluntari ai asociației.

Tema evenimentului marchează un moment semnificativ din istoria poporului român și anume Centenarul Marii Uniri, fiind un prilej de a readuce în memoria tinerilor valorile pe care le-au aparat strămoșii noștri, valorile care au unit și au ținut unit poporul român.

Participanții vor avea ocazia să adreseze primele întrebări pe tema propusă în cadrul conferinței susținute de poetul Marius Iordăchioaia, urmând ca aceasta să fie dezbătută prin intermediul sesiunilor de lucru pe echipe. Tinerii vor porni într-o incursiune în istorie într-o manieră dinamică și atractivă, îndeplinind diverse sarcini ce vor avea rolul atât de aprofundare a temei cât și de cunoaștere, socializare și împrietenire.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de concluzii în care se vor sintetiza aspectele pe care participanții le-au descoperit și cu momente artistice susținute de invitați speciali.

ACCES

Accesul la eveniment se va face prin achiziționarea unui bilet de 20 lei până la data de 01 mai 2018, în prețul căruia sunt incluse materialele de lucru, micul dejun, prânzul și pauza de cafea.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: Persoană de contact: Ana Ciobanu: 0754 798 312 Sau Online: docs.google.com

INFO

Ascor Iasi

Str. Closca 9, Iasi

E-mail: ascoriashi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/iasi.ascor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: