Studentul Anului 2013 – inscrieri pana la 12 mai

Studentul Anului 2013, proiect al asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, dă startul competitiei nationale care, ajunsă la cea de-a X-a editie, sustine si premiază elita sistemului universitar din România. Si anul acesta sunt recunoscuti cei mai buni studenti din cinci domenii: Arhitectură, Drept, EconomieJurnalism si Comunicare si Medicină. Câstigătorul fiecărei categorii va primi distinctia de “Studentul Anului” si premiul  de 1500 de euro, în cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”.

Proiectul adresează o provocare tinerilor care se diferentiază prin performantă si excelentă, prin capacitatea de a fi cel mai bun; nu oricum, ci la nivel national.  Scopul principal este de a-i găsi si recunoaste pe viitorii profesionisti, pe cei care vor să se afirme în domeniul lor.

Pentru a intra în competitie, studentii trebuie să rezolve o temă cu caracter practic, specifică fiecărei categorii. Acestea vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalităti reprezentative ale societătii noastre si profesori din marile centre universitare din tară, care confirmă, implicit, caracterul exceptional al câstigătorilor.

TEME DE CONCURS SI INSCRIERE

Temele de concurs pentru fiecare domeniu, oferite de Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism si Comunicare), Actavis si Sindan Pharma (Medicină) sunt:

  • Drept: Schimbări legislative în sprijinul dezvoltării economice si sociale a României. (detalii în formularul de aplicare)
  • Jurnalism şi Comunicare:Imaginea starului TV în contextul promovării de marcă. (detalii in formularul de aplicare)
  • Arhitectură

Sunt consideraţi eligibili studentii si masteranzii din România, care au cetătenie română si vârsta cuprinsă între 18 si 27 de ani. Studentii participanti trebuie să fie înscrişi la o facultate de profil din ţară la zi (buget sau taxă). Se acceptă şi persoanele care sunt plecate cu bursă de studiu în străinătate pe o perioadă de doi ani sau mai puţin. Sunt incluşi absolvenţii anului 2012.

Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 12 mai 2013.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală si non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14  ani, asociatia organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

INFO

www.studentulanului.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: