Studenții UAGE Iasi va invita la spectacolul de opera “Don Giovanni” @Teatru la Cub

Sunteti invitati in Sala Teatru la Cub unde va avea loc premiera operei „Don Giovanni” de Wolfgang Amadeus Mozart, interpretată de studenți ai specializării Canto de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

  • marti, 27 iulie 2017, ora 20:00, sala Teatru la Cub – PREMIERA
  • Joi, 29 iunie 2017, ora 19:00, sala Teatru la Cub
  • sambata, 1 iulie 2017, ora 19:00, sala Teatru la Cub

Regia spectacolului este semnată de cunoscutul regizor ieșean Ovidiu Lazăr, iar conducerea muzicală aparține doamnei conf. univ. dr. Consuela Radu Țaga.

Spectacolul este realizat de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași în coproducție cu Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași.

”Un spectacol construit împreună cu studenți din ani terminali şi cu masteranzi care, alături de Consuela, de Laura, de Oana, de Nicolae, de cei din corul Cantissimo şi de cei din echipa tehnică, au clădit Familia Don Giovanni. Diversă, polifonică, armonioasă în contrariile ei inevitabile… Un spectacol inedit în istoria recentă a Teatrului Național din Iași. Toți interpreții sunt la Început şi de aceea m-am implicat în destinele lor cu îndârjirea unui “mercenar” care trebuie să câştige lupta comună: personajele şi spectacolul. Pentru unii voi rămâne doar o întâmplare a ființelor lor. Pentru câțiva poate o Întâlnire esențială… Ceea ce ştiu însă precis este faptul că ei m-au ajutat să-l înțeleg pe Mozart mai mult decât îl iubesc.
Şi le mulțumesc. Ovidiu Lazăr  – Regizor artistic, Teatrul Național Iaşi

BILETE

Biletele, avand pretul de 32 lei se găsesc la agenția teatrului. Pentru elevi studenți şi pensionari există reducere 50% (16lei).

INFO

Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Str. Cuza Voda nr.29, Iasi

Tel/fax: +4 0232 276020

www.arteiasi.ro

FB: www.facebook.com/arteiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: