Studentii ieseni sunt asteptati la seminarul “Orientare in cariera”

oc-3.0

De cele mai multe ori, cand aplicam pentru un job, crearea unui CV devine o problema pentru majoritatea dintre noi, desi, acest lucru ar trebui sa fie unul dintre cei mai simpli pasi. Aceste efecte, genereaza pentru noi o serie de intrebari fara raspuns: “De ce nu am fost acceptat?/Ce nu a fost bine?/Ce imi lipseste?”

Acelasi lucru se intampla si in cazul interviului pentru job-ul mult visat. Fie ca emotiile sunt prea mari, fie nu stii cu ce sa te imbraci pentru a iesi in evidenta in fata angajatorului, interviul iti da batai de cap din mai multe privinte.

Acum ai ocazia sa afli unde gresesti, sa iti perfectionezi CV-ul si sa iti imbunatatesti prezentarea in cadrul interviului de angajare. Vino si participa la un seminar care iti raspunde la toate intrebarile tale despre realizarea CV-ului perfect, pentru a fi acceptat cu usurinta la job-ul pe care il visezi! Cu siguranta vrei sa afli parerea angajatorului in ceea ce priveste candidatul ideal.

Seminarul “Orientare in cariera” este la a VI-a editie, si se desfasoara in perioada 16-17 mai 2015, in intervalul orar 10:00-14:00 in corpul R al Universitatii A.I. Cuza. Sambata, 16 mai vei avea ocazia sa inveti sa iti redactezi corect CV-ul si scrisoarea de intentie. Duminica, 17 mai poti afla direct de la reprezentantii companiilor XEROX, LEAR CAPGEMENI si CONEST, ce calitati si abilitati trebuie sa aiba “candidatul ideal” din punctual lor de vedere, pentru a lucra intr-o multinationala. Seminarul continua de asemenea cu sesiunea de simulare interviuri in perioada 23-24 mai 2015.

INSCRIERE

Te poti inscrie la eveniment completand formularul de inscriere pana la data de 14 mai 2015. Pentru mai multe informatii ne poti contacta la adresa teachingis@gmail.com. Participarea la acest seminar este GRATUITA! La finalul perioadei de inscriere vei primi un e-mail prin care vei  afla daca ai fost selectat(a) pentru a participa la acest proiect, dar si informatiile despre sala.

INFO

Asociatia TEACHING

Campus Tudor Vladimirescu, camin T11, parter, Iasi

Email:    teachingis@gmail.com

Web: teach-ing.ro

FB: www.facebook.com/teaching.iasi

PE ACEEASI TEMA:

DIICOT și secretele din spatele carierei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CURSURI GRATUITE pentru copii și elevi cu vârsta între 4 și 18 ani

Expoziţia de fotografie „TĂRÂMUL BEDUINILOR”

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Oportunitate pentru elevi: Bursele FLEX – 1 an de liceu în SUA

Scrie un comentariu: