Studenții de la FEAA îl trimit pe Moș Crăciun la copiii din Centrul de zi „Don Bosco”

Fii_si_tu_Mos_Craciun

În perioada 9 – 19 decembrie, Liga Studenților Economiști Iași (LSE), în colaborare cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), organizează proiectul „Fii și tu Moș Crăciun”, proiect caritabil care va aduce spiritul Crăciunului în Centrul de zi ,,Don Bosco” din Iași.

În cadrul acestui proiect, aflat la a VIII-a ediție, LSE organizează diferite activități caritabile prin care studenții economiști vor avea ocazia să doneze, pentru ca cei 24 de copiii din Centrul de zi „Don Bosco” să primească un dar de la Moș Crăciun.

Printre aceste activități putem enumera: proiecția de film de pe 16 decembrie în unul din amfiteatrele facultații, petrecerea caritabilă de pe 12 decembrie în Club Skye, proiectul încheindu-se cu un concert de colinde susținut de artiști economiști pe 17 decembrie de la ora 20:00 în holul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

„În ultimii 4 ani am fost la acest centru de zi unde sunt niște copii minunați care ne așteaptă cu poezii și colinde. Cu ajutorul studenților și domnilor profesori din FEAA sperăm să le facem o surpriză plăcută și anul acesta, mai ales ca ne-au invitat chiar la serbarea lor de Crăciun.” – a declarat Lucian Mușat, președintele LSE.

Moș Crăciun va ajunge cu cadouri la copiii de la Centrul de zi ,,Don Bosco” chiar la serbarea acestora de Crăciun, care va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi”, sâmbătă, 19 decembrie.

DONATII

Donații se pot face la standul LSE (parter, corp B, UAIC) de luni până vineri între orele 10:00 și 14:00 sau în contul bancar al Ligii Studenților Economiști Iași deschis la BRD, RO62BRDE240SV87774022400.

INFO

Liga Studenților Economiști Iași

lse.ro

www.facebook.com/LigaStudentilorEconomistiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: