Studentii de la drept doneaza sange in scop caritabil

În data de 14 aprilie, ora 07:00, ELSA Iaşi ( Asociaţia europeană a studenţilor la drept) din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza organizează un proiect caritabil prin donarea de sânge la sediul Centrului de Transfuzii Iaşi, situat pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 12.


Beneficiile financiare rezultate de pe urma donării de sange vor fi folosite pentru oferirea unui mic ajutor în preajma sărbătorilor pascale copiilor defavorizaţi de la Şcoala Generală nr. 1 din satul Costeşti, judeţul Iaşi.

ELSA Iaşi nu urmăreşte doar educaţia şi formarea juridică a studenţilor la drept, ci îşi propune să se implice activ în viaţa comunităţii. Având deja o tradiţie prin organizarea evenimentelor caritabile, cum ar fi strângeri de fonduri sau concerte de colinde, ne dorim să continuăm şi să ajutăm în continuare categoriile defavorizate din comunitate.

De asemenea, în data de 15 aprilie, ora 21:00, va avea loc o strângere de fonduri pentru acelaşi scop, în incinta clubului Deja vue (vis-a-vis de Parcul Copou). Intrarea va fi liberă, participanţii având posibilitatea de a dona o sumă de bani.

Cei care aleg să participe la donarea de sânge, trebuie să sune până sâmbată seara la 0751. 374. 074 (Tudor), pentru a se putea înscrie pe o listă de participare.

INFO

iasi.elsa.ro/

www.facebook.com/ELSA.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: