Student Exchange

student_exchange_martie2015_3k1-598x845

Dacă vrei să ştii cum învaţă studenţii electronişti din alte centre universitare şi să vezi cum e viaţa de student în alte orașe, Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi îţi oferă această posibilitate. În perioada 30 martie – 4 aprilie 2015, studenții facultății de Electronică Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi au ocazia să descopere cum este viața de student în unele din următoarele centre: Bucureşti, Timișoara, Oradea sau Sibiu.

Pe parcursul săptămânii veți avea ocazia să participați la cursurile, laboaroarele și seminariile centrului respectiv, veți putea vedea alte metode de predare și noi posibilități de studiu. Totodată, veţi lega noi prietenii, veti putea vizita obiectivele turistice ale oraşului în care mergeți și puteți vedea cum se distrează și alți studenți din același domeniu.

INSCRIERE

Pentru a participa la acest proiect, trimite o scrisoare de intenție, împreună cu un CV tip EuroPass pe adresa liga_etc@yahoo.com până joi, 26 martie, ora 22:00, şi vei fi contactat de unul din coordonatori după încheierea înscrierilor.

* E-mailul trebuie să conţină încărcate cele două documente cerute, împreună cu ordinea descrescătoare a centrelor în care doriţi să ajungeţi.

** Cazarea va fi asigurată pe întreaga perioadă de desfăşurare a proiectului.

INFO

Liga Studentilor Electronisti Iasi

www.liga-etc.ro

PE ACEEASI TEMA:

Zilele Studentului Electronist 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: