Student Bazaar Coolture / Sarbatorile Iasului 2015

bazaar coolture-sarbatori

În perioada 8 – 14 octombrie 2015, în Piaţa Naţiunilor (UMF Iași) va fi organizată „Student Bazaar Coolture”, o serie de evenimente dedicate publicului pasionat de multidiversitate în cultură şi gastronomie. „Student Bazaar Coolture” presupune un spațiu inedit amenajat pentru a stimula interacțiunea locuitorilor Iașului cu studenții români şi străini.

Va fi amplasat un cort profesional de 1.600 mp (40 x 40 m) în care se vor amenaja o scenă cu sunet şi lumini, dotată cu ecran de videoproiecție de mari dimensiuni (60 mp și sunet de 60.000 wați), spaţii de prezentare, degustare şi vânzare de mâncăruri şi băuturi din diverse colţuri ale lumii, podium cu scaune pentru public, 1.500 de locuri la mese și numeroase alte facilități.

Organizatorii promit ieșenilor și tuturor celor care ne vizitează orașul 7 zile de distracție și specialități culinare (din bucătaria mexicană, libaneză, thailandeză, grecească, chinezească, austriacă, italiană și românească), peste 20 de mărci de bere, precum și vinuri și băuturi răcoritoare, totul, desigur, la prețuri studențești!

Zilnic, în acest pavilion vor avea loc spectacole de muzică cu formaţii locale și naționale, muzică electronică, proiecţii de filme şi de spectacole celebre de muzică din lume, show-uri de gastronomie și prezentări studenţesti.

Dat fiind interesul uriaș al publicului român pentru meciurile de calificare la Campionatul European, primul eveniment major inclus în „Student Bazaar Coolture” va fi joi, 8 octombrie, la ora 21.45: meciul de fotbal România – Finlanda, proiectat pe ecranul uriaș din cort. Accesul la evenimentele din cadrul „Student Bazaar Coolture” este gratuit!

Accesul la majoritatea evenimentelor din cadrul Sărbătorilor Iaşului este liber, iar Primăria Municipiului Iaşi, alături de partenerii săi, aşteaptă ca ieşeniii şi toţi cei care vizitează în această perioadă Capitala Moldovei să participe într-un număr cât mai mare la manifestări!

PROGRAMUL EVENIMENTULUI ESTE DISPONIBIL AICI!

INFO

www.sarbatorileiasului.ro

www.facebook.com/sarbatorileiasului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: