“Strongman Champions League”, etapa din Romania

Martin Wildauer, Erwin Katona, Lauri Nami și alți șapte cei mai puternici oameni ai planetei, vin să își măsoare forțele în România, la Sibiu, la cea mai spectaculoasă competiție de tip „strongman” din lume. Etapa din România a „Strongman Champions League” se va desfășura în Piața Mare din Sibiu, în perioada  20-21 septembrie.

“Strongman Champions League” este o competiție de „strongman” la care participă cei mai buni atleți din lume, sportivi cu o medie de înălțime de 192 cm și de greutate de 135 kg, care se înfruntă în 8 probe de forță, îndemânare și rezistență. În funcție de rezultatele obținute ei acumulează puncte, iar la finele anului se stabilește cel mai puternic om al planetei.

Anul acesta, la Sibiu, se vor întrece 8 sportivi internaționali, cu toții clasați în Top 20 al SCL: Martin Wildauer (locul 1 mondial) – Austria, Ervin Katona (locul 2) – Serbia, Lauri Nami (locul 3) – Estonia, Krzysztof Radzikowski (locul 5) – Poland, Dainis Zageris (locul 6) – Letonia, Marius Lalas (locul 9) – Lituania, Alex Moonen (locul 10) – Holland, Matjaz Belsak (locul 14) – Slovenia. Alături de ei, în concurs vor intra și doi români: Vladimir Comorovschi și Alexandru Arginteanu.

În cele două zile de concurs concurenții vor trebui să parcurgă 8 probe în care vor trage un autobuz, vor rostogoli cauciuri cu o greutate de 400 de kg, vor ridica pietre de peste 150 de kg, vor face genoflexiuni cu autoturisme, vor ridica bușteni și vor face spectacol în Piața Mare din Sibiu, în fiecare zi, timp de patru ore, începând cu ora 19:00.

Intrarea la eveniment este liberă.

Evenimentul va avea acoperire mondială fiind înregistrat și transmis de canalul Eurosport în cadrul unei emisiuni de 52 de minute ce va fi difuzată în cursul acestui an în 89 de țări.

„Strongman Champions League Romania” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și finanțată de Primăria Municipiului Sibiu. Competiția este organizată de Asociația Eco Sport Team cu sprijinul partnerului principal Atlassib și al partenerului de eveniment: Iveco Truck Services.

INFO

Strongman Champions League

Piata Mare, Sibiu

www.strongmancl.com

facebook.com/StrongmanChampionsLeagueRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: