Street To Stage FEST la CCS Iasi

Street to Stage este un eveniment destinat atat tinerilor muzicieni, cat si celor care vor sa cunoasca trupe locale noi.

Toate trupele tale preferate erau trupe locale la un moment dat. Ajuta-ti formatiile din zona ta sa devina favoritele cuiva peste cativa ani! Vino si sustine-i pe 25 februarie in Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 18:00!

Trupele pe care aveti sansa sa le vedeti sunt: Hiraeth, Iron Cross si The Crunch, iar in inchidere INSIDE!

Inside este rezultatul a ceea ce traiesc si simt un artist vizual, un IT-ist, un freelancer si un istoric in forma cea mai pura de expresivitate a stilului de rock alternativ. Inside, pentru ca esenta interioara este elementul prin care se identifica unii cu altii si in jurul ei se invarte absolut fiecare celula din acest univers. Pentru ca este elementul principal de atractie al pozitivului si negativului, pentru ca acolo exista complexitatea de sentimente care trebuie descoperita.

Hiraeth – inseamna “dor” in galeza, o trupa care imbina genul melodic death metal cu teatrul si show-ul scenic. E o trupa care emana energie dar in acelasi timp patrunde in profunzimea lirica si contemplativa. The thing that unites the band as one — Souls. Trupa este formata din Irina Costin – Lead Guitar, Andrei Bojoga – Rhythm Guitar, Calin Ciubotariu – Bass, Andrei State – Vocals, Matei Birliba – Keyboards, George Pintilii – Drums.

THE CRUNCH: Ei sunt un grup format din 4 persoane cu un stil indie pop si influente de post rock. Forma trupei a fost schimbata de-a lungul timpului, componenta actuala, rezolvata recent, fiind cea mai bine inchegata, toti avand un vibe comun in ceea ce priveste muzica. Efectul lor preferat este, neasteptat, crunch-ul

INFO

Asociatia ”Moldavia”

www.facebook.com/asociatiamoldavia

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Celebrii GIPSY KINGS in concert la Iasi

Baba Dochia începe la Iași turneul de lansare a noului album, Morphoder

Concert Alexandru Andries la Teatrul Lucefarul Iasi

MIAU furat inima The Motans

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

APEL PUBLIC: Tentative de trecere a frontierei în perioada 1947-1989

Program Cinema Ateneu: 21-26 ianuarie 2019

Noi sesiuni de cursuri pentru adulti la Institutul Francez Iași

Noua ediţie MyFrenchFilmFestival disponibilă publicului din România exclusiv în Orange TV Go

Scrie un comentariu: