Street Delivery, editia a IV-a. PROGRAM

Afis SD

În perioada 10-12 iunie 2016, Strada Vasile Pogor și grădina Casei Pogor vor fi din nou animate și colorate cu ocazia evenimentului Street Delivery Iași, ediția a IV-a, eveniment-manifest de urbanism, arhitectură şi arte.

Sub sloganul Meserie!, ediția de anul acesta își propune să aducă împreună noua generație de makeri (designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecți, artiști 3D, programatori) și meșteșugarii tradiționali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, șelari, ceaprazari etc.) pentru un schimb de experiență, unelte și viziuni. Astfel, strada Vasile Pogor va deveni spațiul de expunere pentru creatorii ieșeni și nu numai.

În cadrul Street Delivery Iași vor avea loc și proiecții de filme în aer liber, oferite de Institutul Francez Iași, spectacole de tip walkact oferite de trupa „Extratereștrii” de la Teatrul Foolpool din Germania.

Scena de muzică îi va avea invitați pe Essential Notes și Cuantune (vineri), Outstorm, The Amsterdams și RoadKillSoda (sâmbătă), OLBX&MP13, Fried Friend, Karpov not Kasparov (duminică), precum și DJ locali care vor mixa muzică în timpul zilei. VEZI PROGRAMUL CONCERTELOR AICI!

Zeci de alte proiecte care aduc în prim plan obiecte de design, instalații artistice, expoziții și demersuri recente în domeniul industriilor creative vor putea fi urmărite de ieșeni în cele trei zile ale evenimentului ajuns la ediția a IV-a.

În 2016 Street Delivery a ajuns la ediția #11 în București, ediția #10 în Timișoara, ediția #4 în Iași și se află la prima ediție în Baia Mare. În Cluj-Napoca, cea de-a doua ediție a Someș Delivery are loc în perioada 18-19 iunie.

PROGRAM SI LOCATIE

13411666_684289251709035_2529765809118878372_o

111111Street Delivery Meserie! e sprijinit anul acesta de Ministerul Culturii în București, Iași și Timișoara. La Iași, organizatorii sunt  Fundația Cărturești, Ordinul Arhitecților din România și Muzeul Național al Literaturii Române Iași, sprijiniți de numeroși parteneri printre care se numără Primăria Municipiului Iași, Centrul Cultural German, Institutul Francez, Casa de Cultură a Studenților Iași etc. Programul complet al Street Delivery Iași se regăsește pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe www.streetdelivery.ro

INFO

Street Delivery

www.streetdelivery.ro

www.facebook.com/pages/Street-Delivery-Iasi

twitter.com/StreetDelivery

instagram.com/streetdelivery

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: