Street Dance Weekend pe 22 si 23 septembrie/ Anturaj, Iasi

Street Dance Weekend pe 22 si 23 septembrie/ Anturaj, Iasi
Ce anume se va intampla? Echipa Quasar Dance va dansa in mai multe reprize, va da lectii de streetdance si break dance si va organiza concursuri!
Quasar Dance se ocupă de promovarea culturii urbane prin dans şi alte activităţi ce promovează un stil de viaţă alternativ. 

“Sustinem tinerii talentaţi, cu potenţial şi interes crescut pentru dans, si ii incurajam sa participe la studii/cursuri aprofundate în street-dance şi break-dance si la concursuri precum Cupa Liceelor la StreetDance (competiţie …

naţională între trupele liceelor) si Dance Day (o zi declarată în totalitate dansului, idee provenită din Statele Unite).” 

Înfiinţată în urmă cu 30 de ani în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor, ca o trupă de dans modern, Quasar Dance are numeroase concursuri câştigate pe plan naţional şi cu o mare rezonanţă printre rândurile tinerilor ieşeni în materie de dans.

“Suntem membri Battle of the Year International (cea mai prestigioasă competiţie de break-dance mondială), Hip-Hop International (concurs realizat de organizatorii emisiunii America’s Best Dance Crew), recunoscuţi pentru apariţii în semifinala la Romanii au Talent prin trupa RoQfellaz.”

Info

www.facebook.com/anturaj.terasa

Telefon: 0740 023 429
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: