Strandul Municipal

De la mijlocul lunii mai, ieşenii amatori de bălăceală se pot duce la Ştrandul Municipal, aflat pe strada Cicoarei. Programul este 9.00 – 19.00.

BILETE SI ABONAMENTE

Tarifele nu au suferit modificări faţă de anul trecut. Astfel, intrarea pentru adulţi este de 8 lei, iar cea pentru copiii sub 7 ani si pensionarii – 3 lei. De gratuitate au parte luptatorii in revolutie/ veteranii si vaduvele de razboi/ detinuti politici şi persoanele cu grad I de invaliditate. Pentru a închiria un şezlong sau o umbrelă, ieşenii vor trebui să plătească alţi 5 lei/ zi.

Cei care au siguranţa că vor repeta experienţa îşi pot face abonamente. Costul unui abonament de 10 intrari pentru adulţi este de 60 de lei, iar pentru copiii sub 7 ani şi pensionari, de 20 lei.

Autoritatile sustin ca au fost efectuate lucrari de reparatii si igienizari la cladirea administrativa, garderobe, grupuri sanitare si bazine, lucrari de indepartare a tencuielilor deteriorate, de tencuire si vopsire pereti bazine, vopsirea trambulinei, plantari arbori si flori, vopsirea locurilor de joaca, a cabinelor de taxare, inlocuirea elementelor deteriorate la instalatiile de curent, sanitare, de alimentare cu apa, de recirculare a apei din bazine.

LOCATIE

INFO

STRANDUL MUNICIPAL IASI

Str. Cicoarei, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

UNAGE 160 – lansarea Tramvaiului Artelor

Zilele Bobocului Ieșean, ediția 2020

Scrie un comentariu: