Strandul Municipal

Din 24 iunie 2021, ieşenii amatori de bălăceală se pot duce la Ştrandul Municipal, aflat pe strada Cicoarei. Programul este 9.00 – 19.00.

BILETE SI ABONAMENTE

Tarifele nu au suferit modificări faţă de anul trecut. Astfel, intrarea pentru adulţi este de 10 lei, iar cea pentru copiii sub 7 ani si pensionarii – 3 lei. De gratuitate au parte luptatorii in revolutie/ veteranii si vaduvele de razboi/ detinuti politici şi persoanele cu grad I de invaliditate. Pentru a închiria un şezlong sau o umbrelă, ieşenii vor trebui să plătească alţi 5 lei/ zi.

Cei care au siguranţa că vor repeta experienţa îşi pot face abonamente. Costul unui abonament de 10 intrari pentru adulţi este de 82 de lei, iar pentru copiii sub 7 ani şi pensionari, de 22 lei.

Municipalitatea a făcut toate reparațiile, dotările necesare și acțiunile de igienizare și dezinfecție la cele trei baze și îi așteaptă pe ieșeni să se bucure de timp liber petrecut în condiții de siguranță și civilizație. Bazele de agrement vor funcționa în condițiile de siguranță sanitară și distanțare fizică prevăzute de normele în vigoare, condiții care se pot modifica în funcție de schimbările legislative.

LOCATIE

INFO

STRANDUL MUNICIPAL IASI

Str. Cicoarei, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: