Strala Yoga cu Alice, la Afterhills

Iuhuuu!!! Ne vedem la Afterhills pentru două ore de Strala Relax Yoga cu moi. Pe lângă dans, distracție și băute aveți șansa să vă dedicați o oră pe zi de yoga. Ne mișcăm încet, ușor pe ritmul respirației, doar atât cât să alungăm tensiunea (și mahmureala) din minte și corp.

Aveți aici programul orelor de yoga ce vor avea loc la Activity Area, Art Camp:

  • Sâmbătă – 15:00-16:00
  • Duminică – 13:00-14:00

*Adu cu tine o saltea de yoga și haine confortabile. 😉

 

Strala yoga nu-ți cere nimic mai mult decât ceea ce ai deja. Nu încercăm să devenim contorsioniști, să ne punem picioarele după cap, sau să ne forțăm corpul să intre în poziții ce-ți pot crea instabilitate corporală și, implicit, mentală. Nu abordăm mișcarea prin forță. În practica Strala ne mișcăm încet, nu ne grăbim să ajungem în alt loc, nu avem nicio destinație. Din momentul în care începi să te miști fără să te gândești la o destinație anume, ajungi să fii prezent cu toată ființa ta în locul în care ești deja.

Prin Strala Yoga vei fi încurajat/ă să te miști după forma corpului tău, în ritmul tău, fără prea mult efort, reușind astfel să treci prin momentele de tensiune, cu o atitudine calmă și relaxată. Toate mișcările pornesc dintr-un punct flexibil și maleabil, acolo unde mintea este calmă și respirația profundă și fluidă.

 

După doi ani petrecuți în Berlin, timp în care a experimentat diferite stiluri de yoga, Alice Rosentzweig a ajuns în Amsterdam pentru un Intensive Strala Training, curs inițiat de Tara Stiles, fondatoarea Stralei.
Ceea ce a motivat-o să parcurgă aceste experiențe, a fost dorința de a se reîntoarce acasă pentru a face cunoscută ieșenilor stilul revoluționar de yoga Strala.

INFO

AFTERHILLS Music & Arts Festival

www.afterhills.com

www.facebook.com/afterhillsfestival

www.facebook.com/yogacualicerosentzweig

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: