Stiai ca poti vedea Star Wars cu ochelarii Cardboard

Star-Wars-VR- cardboard

Despre faptul că, din luna decembrie, vom vedea Star Wars (Episode VII: The Force Awakens) în cinematografe se știe deja. Prietenii mei sunt entuziasmați, toată lumea vorbește despre acest episod IV, despre povestea lui și despre efectele speciale. Vorbesc atât de mult, încât până și eu abia aștept să-l văd.

Dar ceea ce prietenii mei nu știu, dar eu știu, este că Star Wars va putea fi văzut și cu ochelarii Google Cardboard. Mai exact, este vorba despre un parteneriat între Google și Disney prin care aceștia din urmă vor produce câteva episoade din Star Wars adaptate realității virtuale, ce vor putea fi experimentate cu ochelarii Cardboard. Mini-serialul va face astfel legătura cu lansarea Star Wars în cinematografele din întreaga lume.

Experiența va fi disponibilă din data de 2 decembrie, dacă îți instalezi aplicația oficială Star Wars, valabilă pe Android și iOS. Mai multe informatii: idei3d.ro

Un alt lucru pe care inca nu-l stiti este ca Ziarul de Iasi, pe 22 decembrie 2015, va fi insotit intr-un tiraj limitat de ochelari Google Cardboard. Este pentru prima data in Romania cand un ziar vine la pachet cu o pereche de ochelari VR. Acestia sunt produsi in Iasi, de firma Idei3D.

Mai multe informatii despre aceasta premiera nationala AICI!

Jump into VR!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: