STEMA lansează “IGNORANȚA”

FOTO STEMA

Trupa de indie-alternative STEMA, cunoscută prin piese precum “Fiecare Om”, “Bestial” sau “Outro”, revine in atenția publicului cu un nou single – “Ignoranța”.

Acesta este cel de-al doilea single (după “Outro”) de pe albumul “Vicii, talente și patimi”, material ce va fi lansat joi, 5 mai 2016 in cadrul unui concert inedit, în Club Control din București.

Ignoranța” e prima piesă compusă din tot albumul. Și, de fapt, din toate piesele. Practic e piatra de hotar. După ce am compus-o mi-am dat seama că e ceva deosebit cu piesa asta, așa că m-am dus și am băut niște pahare de fericire” – Silviu Sanda, vocalul trupei.

Fata de la 8 s-a urcat pe geam
Și-a privit lumea de sus de-acolo.
Apoi au venit și-au luat-o de pe-asfalt
Și-a rămas o urmă așa.

“Vicii, Talente și Patimi” este un album dens, un album care te poartă într-un joc du-te vino continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian.

Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum Viciile, Talentele și Patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zapada” – Silviu Sanda.

De altfel, artiști precum Artan(Partizan), Dan Byron(byron), Narcis Axinte (Harlequin_Jack) vor cânta piesele STEMA alături de trupă.  Hot Club de Bucharest vor deschide seara, pe ritmuri de jazz manouche.

STEMA înseamnă: Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruş – bass; Vlad Toma – tobe.

INFO

www.trupastema.ro

www.fb.com/TRUPASTEMA

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: