Stella Artois World Draught Masters 2011

Stella Artois anunta organizarea in Iasi a semifinalei competitiei sale simbol, World Draught Masters 2011, marti, 9 august, la Moara de Foc (Str. Moara de Foc, nr. 1A), incepand cu ora 19.30.

Cei mai buni barmani ieseni sunt provocati sa-si demonstreze maiestria in turnarea perfecta a unui pahar de bere Stella Artois la draft. In competitia din Iasi s-au inscris 10 de barmani, iar pentru a castiga, fiecare barman va trebui sa respecte Ritualul celor 9 pasi de turnare a berii Stella Artois. Evolutia lor va fi atent monitorizata si punctata cu strictete de un juriu format din 3 specialisti in draught.

Barmanul cu cel mai mare punctaj va urma sa reprezinte Iasiul in finala nationala pe data de 20 august. Castigatorul etapei nationale va reprezenta Romania la finala mondiala a Stella Artois World Draught Masters organizata la Buenos Aires, in Argentina, pe 26 octombrie 2011.

Aceasta prestigioasa competitie derulata sub patronajul Stella Artois a ajuns deja la cea de-a cincisprezecea editie in acest an, antrenand intr-o intrecere foarte stransa participanti din 28 de tari din intreaga lume. In 2006, cel mai bun barman din lume s-a dovedit a fi o romanca si ne punem mari sperante ca talentul barmanilor romani se va impune si in editia din acest an a Stella Artois World Draught Masters”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S. A.

Pentru finala nationala din Romania se intrec barmani din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.

 

Pentru mai multe informatii despre competitia Stella Artois – World Draught Masters 2011, vizitati www.stellaartois.com.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: