Stefan Stan da viata unui vis – Evenimentul caritabil ”In pas cu tine”

In pas cu tine - Stefan Stan

Cum ar fi viata daca nu ati putea face lucrurile pe care le iubiti? Cat de greu v-ar fi sa acceptati ca depindeti mereu de cineva? Ce raza de speranta v-ar mai face sa zambiti in astfel de conditii? Pentru o speranta , un zambet si un vis luptam si noi!

Echipa Empathy va invita sa luati parte la evenimentul caritabil „In pas cu tine” pe data de 10 mai la Teatrul Luceafarul din Iasi, incepand cu ora 19. Evenimentul este organizat de 17 masteranzi ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza, in colaborare cu Star of Hope  Romania si se adreseaza iesenilor indiferent de varsta si preferinte artistice.

Evenimentul va fi marcat de prezenta cvartetului Clasic Festiv, ce va deschide seara, de monologul societarului Teatrului National Iasi, Petru Ciubotaru, de cunoscuta trupa de dans The Sky, de Asociatia Cutezatorii care impreuna cu Academia Show si Universitatea de Arte George Enescu ne vor prezenta un numar de dans emotionant, si in final de recitalul sustinut de vocea iubita a romanilor, Stefan Stan.

Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Finaru, un tanar de 28 de ani, care in urma unui accident a ramas paralizat de la gat in jos. Dupa mai multe investigatii, diagnosticul medicilor a fost unul drastic: tetraplegie flasca. Raza de speranta a venit din partea medicilor din Germania, care pentru 8.000 de euro ii pot oferi lui Cristian sansa de a duce o viata mai aproape de normalitate.

Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet. Biletele se gasesc la Iulius Mall, et. 2 – langa libraria Carturesti (tel 0741 551 166), in incinta restaurantului Casa Gloria (tel 0746 183 538), parterul corpului B al UAIC si la sala spectacolului ( tel 0756 526 054). De asemena puteti  face donatii in contul RO19BRDE240SV62657702400 LEI  deschis pe numele Finaru Cristian Constantin.

Eveniment realizat  in parteneriat cu Ford – ATI Motors Holding, Hotel Bellaria, Iulius Mall, Primaria Municipiului Iasi si Universitatea Al. I Cuza, Iasi si cu sprijinul sponsorului principal Fidelis Energy.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook a evenimentului www.facebook.com/inpascutine. Biletele costa 25 sau 35 de lei, in functie de pozitia in sala de spectacol.

INFO

www.facebook.com/inpascutine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: