Ştefan Hruşcă vesteşte Crăciunul la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri”

Afis STEFAN HRUSCA_CRACIUN Iasi

An de an, colinda lui Ştefan Hruşcă pregăteşte sufletele românilor pentru Sărbătoarea de Crăciun. “Dascălul de colinde”, cum a fost supranumit Ştefan Hruşcă de către poetul George Ţărnea, va concerta pe 29 noiembrie, la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi, de la ora 20.00. Concertul din Iaşi face parte dintr-un amplu turneu naţional, care se va încheia pe 20 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Colindul, nepreţuită zestre spirituală românească, este veşmânt de sărbătoare şi lumină pentru cei care îl ascultă. Prin glasul lui Ştefan Hruşcă pare că se aud cântând moşii şi strămoşii care vestesc bucuria naşterii Mântuitorului. Colindele lui Hruşcă refac liniştea şi echilibrul sufletesc, făcându-ne mai buni, mai iubitori, mai iertători.

“Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească şi spirituală care se naşte prin colind între mine şi public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poţi să-l cânţi oriunde, oricând şi oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, declară Ştefan Hruşcă.

Emoţia şi bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi anul acesta dublată şi de lansarea unui nou album de colinde – “La mijlocu’ cerului”. Albumul s-a născut din dorinţa artistului de a împărţi cu publicul tot ce e bun şi adevărat în cântecul românesc. Albumul “La mijlocu’ cerului” este, totodată, invitaţia lui Ştefan Hruşcă de a ne preţui valorile şi tradiţiile autentice.

BILETE

Preţul unui bilet este de 60 de lei. Biletele se găsesc la agenţia de bilete a Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” şi online pe Vand Bilete.

PE ACEEASI TEMA:

Tudor Gheorghe in concert: “Vara simfonic aniversar”

ArgEnTango – ”Piazzolla, o poveste autentică” 2017 ajunge si la Iasi

Turneul “Muzica în Palatele României” ajunge si la Cetatea Neamtului

Concert aniversar EUGEN DOGA ,,Dialogurile dragostei…” la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: