Stefan Hrusca – Sara Craciunului nost’

sara-craciunului-hrusca

Sambata, 24 decembrie 2016  de la orele 17:00 si 20:00 sunteti invitati in sala mare a Teatrului National ”Vasile Alecsandri” Iasi la spectacolul din cadrul TURNEULUI ANIVERSAR 25 DE ANI – STEFAN HRUSCA-“SARA CRACIUNULUI NOST’ “.

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar! În luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

CONCURS

Castiga invitatii duble la eveniment! Trimite raspunsul la intrebarea: Cate reprezentatii va avea spectacolul la Iasi? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro pana joi, 22 decembrie 2016, ora 12:00. Precizeaza si un numar de telefon!

UPDATE CONCURS! Invitatiile pentru spectacolul de la ora 17:00 au fost castigate de: Daniela Cristea si Daniela Leonte.

Iesenii vor primi nepreţuitul dar muzical pe 24 decembrie, la Teatrul National Vasile Alecsandri. Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.

Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră.

BILETE

Pret bilet: 100 lei si 80 lei.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

„Giselle”, balet romantic în două acte

Concert vocal-simfonic extraordinar

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul international Romanian Music Journey ajunge si la Iasi

Expozitia de arta ”Dante ilustrat de copii” | ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA

Expoziție și lansare de catalog la Muzeul de Artă „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Scrie un comentariu: