Stefan Hrusca ne colinda

Ne-am obisnuit cu totii ca in fiecare an in preajma sarbatorile de iarna sa ascultam cu drag colindele lui Hrusca, colinde ce reusesc de fiecare data sa ne emotioneze si sa ne transpuna in atmosfera de Craciun! Anul acesta, ne intilnim cu Stefan Hrusca si minunatele sale colinde pe 15 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor.

Artistul va ajunge la Iasi pe 15 decembrie si va sustine doua concerte la Casa de Cultura a Sindicatelor. Primul dintre acestea este programat la ora 17, iar cel de-al doilea de la ora 20. In functie de categoria locurilor, biletele costa intre 50 si 150 de lei.

stefan-hrusca

Stefan Hrusca duce mai departe un vechi obicei: colindul

Nascut in 8 decembrie 1957 in Maramures si stabilit din 1991 in Canada, Hrusca revine in fiecare an in luna decembrie pe plaiurile mioritice, pentru a duce mai departe vechiul obicei: colindul. Colindele culese cu rabdare de Hrusca din Maramures si alte zone pitoresti din Romania si interpretate cu caldura si sensibilitate, emotioneaza an de an milioane de oameni. Desi sunt interpretate in limba romane, colindele lui Stefan Hrusca emotioneaza si oameni care nu inteleg limba romana, lasandu-se incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna.

Mii de romani ce traiesc ca si marele artist departe de tara in care s-au nascut si au crescut, asculta in fiecare an in preajma sarbatorilor colindele lui Hrusca si pentru cateva momente retraiesc magia Craciunurilor petrecute alaturi de oamenii dragi lor.

Copii, tineri sau vartnici au fredonat an de an frumoasele sale colinde: “Florile Dalbe” „Sfanta-i Sara de Craciun”, „Afara ninge linistit” sau „Linu-i Lin”!

Pret bilet: 50 – 150 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: