Ștefan Bănică spune „Gură, taci!”, la Iași

S.Banica - afis turneu Gura, taci!

Ștefan Bănică spune „Gură, taci!” într-un amplu turneu național, care se va desfășura în această toamnă în 8 orașe din țară. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist. Toate concertele „Gură, taci!” vor începe la ora 19.30.

Concertul Ștefan Bănică din Iași, programat inițial la Sala Sporturilor din municipiu, va avea loc în ziua programată, 19 noiembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților. Organizatorii au luat această decizie din motive obiective, ce țin de logistică și echipamente tehnice. Biletele achiziționate rămân valabile.

PROGRAM

  • 29 octombrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 30 octombrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 11 noiembrie – Timișoara – Filarmonica „Banatul”
  • 12 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă
  • 17 noiembrie – Brașov – Sala Patria
  • 18 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară „Radu Beligan”
  • 19 noiembrie – Iași – Casa de Cultura a Studentilor
  • 20 noiembrie – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

Concertele Ștefan Bănică sunt evenimente de referință în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experiență nouă și de neuitat. Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant si energic.

Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cântec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!” – a declarat Ștefan Bănică

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertul „Gură, taci!” susținut de Ștefan Bănică în Iași! Joi, 19 noiembrie, ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

BILETE

Biletele se găsesc  la Casa de Cultură a Studenților  și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul biletelor este de: 100 de lei – categoria VIP, 50 de lei – categoria I, 30 de lei – categoria a II-a.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

”Noua ani lumina” isi lanseaza albumul in Underground Pub

Concert Beauty and The Rat şi Seven Hills @The Gate Bar

Rock Culture Contest

Legendary Parties… de aniversare. Concert LIVE Publika

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Scrie un comentariu: