Stefan Banica – Concert Aniversar de Craciun, 10 ani

Stefan Banica - afis Concert Craciun 2011

Stefan Banica va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Craciun – 10 ani pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului si va fi urmat de alte doua concerte programate pe 15 si 16 decembrie.

Este un an special, pentru ca implinim 10 ani neintrerupti de existenta a concertelor de Craciun. Am creat o traditie si sunt foarte mandru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe orase ale tarii, nu numai bucuresteni, unii vin chiar din strainatate, lucru care ma maguleste, dar ma si responsabilizeaza enorm. In 10 ani am lansat multe cantece care au devenit hituri, amploarea evenimentului a crescut de la an la an, am investit in productia propriu-zisa a show-ului – decor, lumini, grafica, muzicieni, dansatori, costume – si, deloc de neglijat si, probabil, cel mai important aspect pentru mine si membrii trupei mele, care sunt ca o a doua familie, in acesti 10 ani s-au nascut si au crescut copiii nostri. Multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest deceniu si va astept sa sarbatorim impreuna o seara pe care o putem face de neuitat! ” – Stefan Banica

Concertele sale au devenit adevarate repere pentru luna decembrie prin autenticitatea, spectaculozitatea si complexitatea productiei, unica in peisajul muzical romanesc, reprezentand in ultimii 10 ani un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna si, mai ales, in atmosfera magica a Craciunului.

Concertul de Craciun al lui Stefan Banica este unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului.

LOCATIE : SALA PALATULUI

DATA : 14, 15, 16 si 17 DECEMBRIE 2011 / ORA 19:30

Biletele au fost puse in vanzare incepand cu ziua de miercuri, 14 septembrie  la:  Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour.

Bilete online: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

PRET BILETE :

Categoria I – 150 lei

Categoria II – 120 lei

Categoria III – 80 lei

Categoria IV – 60 lei

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: