STEFAN BANICA a lansat cel mai frumos cantec de sarbatori “Acasa de Craciun”

stefan-banica_acasa-de-craciun

Pentru ca un Crăciun nu e Craciun fără tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului si fara cântecele ce-i poarta amprenta inconfundabila, Stefan Banica aduce in dar in luna cadourilor si in pragul traditionalelor sale concerte de Craciun, de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sarbatori: “Acasă de Craciun”.

O piesa sensibila, plina de emotie, ca o incursiune in lumea inocenta a copilariei, alaturi de familie si de toti cei dragi, intr-un loc de care ti-e dor oriunde ai fi in lume, acolo unde-ti ai radacinile si mereu iti doresti sa te intorci: acasă.

Uneori viata ne obliga sa stam departe de cei dragi. Dar unde abia astepti sa te intorci de sarbatori? Acasa! Alteori, cand uitam de spiritul Craciunului, copilul din noi ne reaminteste emotia adevarata, traita prin ochii lui, de Craciun, acasa, alaturi de cei dragi. Aceasta e starea  transmisa de noul meu cantec, „ACASA DE CRACIUN”, pe care il dedic tuturor celor care se vor regasi in el, celor care sunt departe si abia asteapta sa revina de sarbatori acasa. Ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa!” – declara Stefan Banica.

Traieste atmosfera plina de vraja a Craciunului, alaturi de cei dragi, prin noul cantec semnat de Stefan Banica, care-ti va merge direct la inima: “Acasă de Craciun”. Piesa se va auzi pentru prima oara live la concertele de Craciun de la Sala Palatului, ce vor avea loc saptamana aceasta: 9, 10, 11 decembrie. Iar pe 12 decembrie, pentru prima oara in istoria de 15 ani a show-urilor sale de Craciun, Stefan Banica va sustine concertul de Craciun si in alt oras din Romania: la Cluj, Sala Polivalenta, ora 19:30.

Stefan Banica este singurul artist roman care a avut 7 concerte in 7 seri consecutive la Sala Palatului, un record unic in industria muzicala din Romania. Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa 15 ani neintrerupi de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se cu casa inchisa.

Vrei sa traiesti magia Craciunului alaturi de unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania? Vino la Sala Palatului pe 9, 10 & 11 decembrie si la Cluj (Sala Polivalenta) pe 12 decembrie si vei descoperi cel mai complex artist roman, care a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani. Vei fi parte dintr-un show inconfundabil in showbiz-ul romanesc si din cea mai longeviva traditie si productie muzicala din Romania.

INFO

www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

www.instagram.com/stefanbanica.official

www.stefanbanica.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: