Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

Teatrul Luceafarul Iasi va invita la  o noua reprezentatie a spectacolului non-verbal ”STAȚIA CLOVNILOR”, cu o regie semnata Ana Crăciun Lambru.

  • duminica, 3 aprilie 2022, ora 16:00(spectacol dedicat refugiatilor ucraineni) – SALA MARE, Teatrul Luceafarul, Iasi
  • duminica, 3 aprilie 2022, ora 18:00 – SALA MARE, Teatrul Luceafarul, Iasi

Alăturându-se strădaniilor generale de a-i ajuta pe refugiații ucraineni care se retrag din calea războiului de cotropire declanșat împotriva țării lor de către Rusia lui Putin, Teatrul Luceafărul a programat o reprezentație specială. Pentru a rezolva chestiunile de accesibilitate lingvistică, a fost ales spectacolul nonverbal Stația clovnilor. Pentru refugiații ucraineni, reprezentația se joacă duminica, de la ora 16:00, accesul fiind liber, pe baza unui document care să ateste naționalitatea ucraineană.

Regia: Ana Crăciun Lambru. Concept costume și păpuși : Alexandra Budianu. Concept decor: Elena Iorga. Muzica: Diana Roman.

Distribuție: Ionela Arvinte, George Cocoș, Ioana Corban, Cătălin Cucu, Claudiu Gălățeanu, Cristian Gheorghiu, Alexandru Iurașcu, Gabriel Lazăr, Dragoș Maftei, Liliana Mavriș Vârlan, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie, Paul Sobolevschi, Mariana Teleman, Beatrice Volbea, Elena Zmuncilă.

Recomandat publicului cu vârsta peste 5 ani

BILET

Pret bilet: 0-16 lei. Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului (marți, miercuri, joi, vineri, între orele 10-14; duminică, orele 9,30-13) sau online (www.bilet.ro).

Cum puteţi face o rezervare: Puteţi cumpăra un bilet la teatru înainte de spectacol de la casa de bilete, la sediu. Pentru grupuri se pot face rezervări prin telefon la departamentul special (interior 15). Copiii din orfelinate beneficiază de gratuitate, dar trebuie să facă o rezervare în avans.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi
Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5, Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: